Eu cu cine votez?

Știu că e cam… caragelian asa :))… dar mai e un pic și trebuie să-mi exprim opțiunile electorale și… habar nu am cu cine să votez.

Clar nu i-aș vota pe cei ce ARD. Nu vreau să mă pârlească și pe mine.

Nu aș vota nici cu USL-ii… pentru că am ajuns să-l detest pe Robu. De ce? Păi pentru că vrea să închidă barurile din Complex basicly :D. Plus că Ben-Oni e un nume mult prea ciudat. De Horia Cristian nu-mi place – îl țin minte de când eram la facultă și ne-au dus la el la partid să ne țină o predică.

În mod clad PP-DD iese din discuție. Common… trebuie să vă spun de ce? Dacă da, puteți să nu-mi mai citiți blogul. Promit să nu mă supăr.

Și cine mai e?

M-am gândit să votez cu Ecologiștii… pentru că sunt ecologiști.

Sau, varianta nr 2: să iau un pix, mai desenez o căsuță în care scriu CINEVA NOU și pun acolo ștampila.

Ceea ce m-a șocat și mai mult însă e că va fi și referendum pe 9 decembrie. Ceva cu mineritul și cu Roșia Montană. Nu știu detalii multe pentru că am văzut doar 2 reclame, dar din câte m-a informat lumea pe Facebook e doar pentru județul Alba sau ceva de genu.

În condițiile în care sunt așa confuză, nu pot decât să vă întreb pe voi…

Eu cu cine votez?

Dar voi?

Sau mai bine nu mergeți la vot?

Aștept vești :)).

4 thoughts on “Eu cu cine votez?

  1. Iulia Nanescu says:

    Candidatii din colegiul tau au niste nume „aspirante” si sigur vor cuceri totul in calea lor :))

    De mers la vot, ar trebui sa mergem. Si nu ca e un drept, ci ca sa ne asiguram ca nu ni se foloseste CNP-ul in alte scopuri. daca e sa faci ceva, macar sa o faci cu mana ta.

  2. Hapi says:

    Pentru ca variantele (pana la urma, acum se aleg senatorii, deputatii, ai nume , stii cu cine ai de-a face) nu imi plac deloc!
    Si nicoiodata nu i-am simpatizat pe liberali – ceea ce nu inseamna ca ii detest. Imi sunt indiferenti ca formatiune politica. Pentru ca e democratie si fiecare se pliaza (sau nu) la cine i se potriveste mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.