Adulter

Paulo Coelho –

Cartea aceasta a fost o dezamăgire pentru mine. Având în vedere că este ultima apariţie semnată Coelho, chiar credeam că o să fie ceva extraordinar, ceva care să îşi lase amprenta asupra sufletului meu, aşa cum au făcut atâtea altele dintre cărţile lui. Din păcate, nu a fost deloc aşa.

Adulter este pur şi simplu povestea unei femei care are totul, dar se plictiseşte pur şi simplu de viaţa ei prea bună, de familia ei perfectă şi, împinsă de frustrare şi monotonie, cade în braţele unei iubiri din trecut, care însă nu îi oferă nimic decât mai multe frustrări, însoţite de vină şi un sentiment continuu de pericol. Ca să nu spun puţină nebunie pentru că probabil aş fi prea dură :D.

După ce am terminat de citit Adulter, am ajuns la concluzia că, mânat de noul trend pro-literatură erotică, autorul a încercat să abordeze cumva şi el teme sexuale mai brutale, îmbinându-le cu descoperiri sufleteşti şi reflecţii insomniace, în speranţa că va ieşi ceva WoW! Din păcate… nu i-a reuşit. Cel puţin din punctul meu de vedere.

Voi aţi citit romanul? Dacă da, cum vi s-a părut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.