Ceaiul ca o ţeapă

Cred că niciodată nu am fost mai fraierită de o promoţie ca acum. Bine, nu a fost ca şi cum nu m-aş fi ales cu nimic. Adică mai devreme sau mai târziu aş fi cumpărat oricum cartea. Probabil mai târziu :))), dar acum nu mai este relevant.

Situaţia a fost cam aşa: eu am un site favorit de pe care îmi comand tot timpul cărţi. Îmi place pentru că oferta este foarte variată, preţurile întotdeauna mai mici decât în magazin şi, de cele mai multe ori, transportul este gratuit. Dar cum anul trecut am făcut un adevărat exces de noi cărţi achiziţionate, am zis că în 2015 o las mai moale cu cumpăratul.

Asta până am văzut minunata ofertă de weekend: la orice comandă, un ceai gratuit.

Iar această ofertă era însoţită de o sumedenie de poze cu ceaiuri, care sunt noi nouţe pe site.

Când le-am văzut eu aşa, ochii au început să îmi facă exact ca aparatele din sălile de jocuri atunci când câştigă. Am căutat în oferta de carte ceva care să mă atragă. Am pus comanda şi am aşteptat cu nerăbdare să îmi vină cartea şi ceaiul (mai ales că în ultima vreme sunt mega fană ceai).

Azi, îmi vine comanda.

De când am primit pachetul mi-am dat seama că ceva nu este tocmai ok. Era mult prea mic pentru a conţine şi o carte şi ceai. Am zis că sigur nu mi-au trimis ăştia nimic şi să vezi ce sun şi fac cu ei. Dar înainte să sun, desfac pachetul, scot cartea şi în carte, SURPRIZĂ! pe lângă semnul de carte destul de drăguţ, ce credeţi că mai găsesc? 1 pliculeţ de ceai.

1 unic pliculeţ de ceai.

Când am văzut, după şocul iniţial, am început să râd. Şi m-am gândit cât de fraieră am putut să fiu şi cum m-am lăsat păcălită de cel mai vechi truc din cartea de marketing :))).

Încă nu am încercat ceaiul şi nu m-am apucat nici de carte, dar o să vă ţin la curent :P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.