The age of FoodPanda

Până să îmi descarc aplicaţia, auzisem de multe ori despre FoodPanda, în special reclame la radio, mi se părea o idee foarte bună, dar, cumva, nu pentru mine. Adică eu aveam locurile mele de unde comandam mâncare şi nici nu eram ferm convinsă că aplicaţia este valabilă pentru Timişoara.

Apoi curiozitatea a învins şi am zis că trebuie să văd şi eu despre ce vorbeşte toată lumea. Cum pot să fie, într-un singur loc, o mulţime de restaurante din care să alegi, toate disponibile pentru comenzi acasă?

Deci am descărcat rapid aplicaţia, mi-am făcut cont foarte uşor şi am început să navighez. Astfel, am descoperit avantajele FoodPanda:

În primul rând, încă de la început ţi se oferă informaţii esenţiale privind restaurantul: tipul restaurantului, comanda minimă, costurile de livreare şi timpul de livrare. Deci te poţi hotărî super repede ce fel de mâncare vrei şi dacă ai suficienţi bani pentru comanda minimă, informaţie esenţială din punctul meu de vedere.

În al doilea rând, mi-a plăcut maxim că atunci când restaurantele nu sunt deschise aplicaţia nu îţi permite să le accesezi meniul. Adică aseară, când am descărcat aplicaţia, nu puteam să văd nimic. Şi mă tot întrebam ce se întâmplă? De dimineaţă însă, it was a whole new ballgame :))).

În al treilea rând, aplicaţia permite utilizatorilor să realizeze recenzii ale localurilor. Şi cum ne putem face mai bine o idee despre un local dacă nu citind părerea persoanelor care le-au încercat deja? Iar faptul că există o clasificare în funcţie de stele este cireaşa de pe tortul recenziilor.

Bineînţeles că fiecare restaurant înscris în aplicaţie oferă un meniu detaliat, completat cu fotografii ale produselor. Şi, mai mult, aplicaţia oferă o localizare precisă a restaurantelor, în caz că vrei să ieşi, nu doar să comanzi.

Dacă încă nu v-am convins de cât de tare este FoodPanda, mai vreau să menţionez că habar nu aveam că există atât de multe restaurante în Timişoara şi, dacă nu aş fi descărcat aplicaţia, probabil nici nu aş fi aflat. Încă nu am comandat ca să vă spun cât este de eficientă din acest punct de vedere, dar din câte am citit şi din cât am analizat-o, o puteţi folosi cu încredere. Eu aştept doar să iau salariul pentru a testa FoodPanda până la capăt :P.

One thought on “The age of FoodPanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.