A venit vacantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Un sentiment ciudat de euforie și ușurare m-a cuprins ieri când am terminat cu ultima prezentare din acest minunat de încâlcit an școlar :P. Parcă pluteam undeva, îmi venea doar să cânt și visam cu ochii deschiși la zilele frumoase care mă așteaptă.

Am zis că trebuie să marchez cumva începutul vacanței așa că am plecat de acasă :P. Cum altfel puteam să mă simt liberă decât la Miha în Complex? Plănuisem o seară de zile mari, dar ca de obicei planurile nu-mi ies de nici o culoare, iar improvizațiile se dovedesc mult mai reușite.

După puțină dramă, jumate de oră pe malul Begăi în care am râs de nebună :)) și 10 minute de mers pe jos, am ajuns în d’arc. Noroc că s-a oprit ploaia la timp pentru că altfel nu știu ce ne făceam 😛 :)).

Atmosfera în d’arc era incendiară… o căldură de să te urci pe pereți, dar și o muzică super și o grămadă de oameni. Am dat peste cine nu ne așteptam, m-a băgat în sperieți unu, dar am avut Knight in Shining Armour :)), am dansat până nu am mai putut și am plecat acasă cu zâmbetul pe buze.

Iar de dimineață m-a trezit imnul campionatului mondial de fotbal și mi-a rămas în minte… when I get older, I will be stronger, they’ll call me freedom, just like a waving flag.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xhM-cpSwrmM[/youtube]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.