5 beauty favorite în octombrie

beauty favorite în octombrie

M-am gândit să mă înscriu la școala de beauty vlogging. Rubrica aceasta (da, am spus-o, rubrica aceasta!) m-a făcut să mă gândesc la asta :))). Bine, până am cugetat eu s-a dus oportunitatea pentru că m-am trezit pe ultima sută de metri, dar tot este o chestie, nu? Sunt 10 luni de când am început seria de beauty favorite și deja mă văd beauty vlogger. Sunt nebună oare? Sau ar trebui să trec toată treaba și pe youtube? Încă nu am decis. Mai bine îmi spuneți voi și eu vă spun ce produse am ales ca și beauty favorite în octombrie.

Iris Extract Activating Essence Treatment de la Kiehl’s

Am încercat foarte multe loțiuni tonice de la Kiehl’s… sau specii de loțiuni tonice. Toate mi-au plăcut, aș minți să spun că nu, dar nici una nu pot spune că m-a convins să o cumpăr într-o variantă mare. Deși la cea cu gălbenele mă gândesc și acum. Totuși, ceva din Iris Extract Activating Essence Treatment m-a convins, după doar un pliculeț, că trebuie să îl cumpăr. Și am luat cea mai mare variantă posibilă :)))). De ce? Pentru că îmi place la nebunie cum rămâne pielea după ce o folosesc. Este mai mult decât o loțiune de tranziție între cleanser și cremă (aici am simplificat treaba maxim :))). Pielea rămâne fină și luminoasă și, combinată cu toate celelalte chestii pe care le folosesc anti aging, are rezultate excelente.

Adevărul este că am început să fiu foarte responsabilă când vine vorba despre produsele anti aging și mi se pare că se vede acest lucru. Nu în poze, care sunt editate – EVIDENT! – ci în viața reală și în oglindă. Mă puteți verifica atunci când ne vedem :))). Poate ar trebui să fac un articol special despre asta. Mă mai gândesc. Dar dacă vă interesează subiectul, lăsați-mi un comentariu. Mă va ajuta în mod clar să decid :D.

Bonilash Serum for eyebrows

Nu sunt o adeptă a soluțiilor magice de regenerare a nimic din ceea ce ține de corpul meu. Am mai auzit povești cu tot felul de mambo jambo care ajută la creșterea părului, a unghiilor, a genelor, bla bla. Am mai încercat și eu câte ceva, dar nu pot spune că a fost ceva care să mă convingă mai tare decât Bonilash Serum for eyebrows. Nu l-am cumpărat, ci l-am primit cadou la Women Rally Cluj. L-am ținut ceva timp pe raft, după care am început să îl folosesc, fără prea mari așteptări. Culmea, exact acest produs pe care l-am subestimat s-a dovedit a fi cel mai util dintre toate cele testate de mine. Îl folosesc de vreo lună… cred :)))… și am început să observ efectele. Sprâncenele mele sunt ceva mai bogate și cresc mai repede. Și nu știu asta pentru că am urmărit în mod special femomenul, ci pentru că mi-a spus mami că a observat acest lucru. Iar atunci când l-a observat nu purta ochelari :)). Asta a fost suficient de grăitor pentru mine. Atât de mult încât am început să fiu mult mai consecventă în folosirea lui. Deci dacă vreți sprâncene mai trendy (pentru că acum e the bigger the better… ÎNCĂ) vă recomand să încercați serumul de la Bonilash.

Blemish Clearing Jelly Mask de la Avon

Anul acesta am fost obsedată cu măștile. A fost nevoie doar de 31 și un pic de ani ca să înțeleg cât de importante sunt acestea pentru ten. Dar nu mă mir. A fost nevoie de cam tot atât ca să încep să îmi îngrijesc cum trebuie fața. Totuși, mai bine mai târziu decât niciodată, zic. Și am doar 32 de ani în momentul de față. Abia am intrat în perioada în care trebuie să acord atenție maximă îngrijirii faciale, iar subiectul pe care trebuie să mă concentrez este, în mod clar, prezența petelor pe piele. Ele apar datorită vârstei, dar mai ales datorită soarelui. Dacă folosești SPF, ești protejat în cea mai mare parte, dar nu complet. Până la urmă și SPF-ul are limitările lui. Așa că după ce trece vara, începi să corectezi ce se poate corecta. Și de aceea am comandat Blemish Clearing Jelly Mask. Bine, pentru efect (de care nu eram sigură), dar și pentru culoare și textură. Pentru că hei, de ce aș încerca o mască pe aceste criterii, nu? :)))).

Bun. Până la urmă a venit masca și am testat-o. Prima senzație a fost de rece și ușor pișcăcios. Am crezut că nu voi rezista toate cele 15 minute cu ea pe față, dar după 5 minute senzația s-a potolit, iar masca a început să se întărească. Teoretic, masca ar trebui să ajute la estomparea, chiar dispariția petelor. Practic, după folosire tenul rămâne fresh, mătăsos și luminos. În ceea ce privește îndepărtarea petelor, folosesc și alte produse, despre care vă voi povesti mai multe în noiembrie, iar efectul începe să se vadă, chiar dacă nu am foarte mult timp de când mi-am schimbat rutina de îngrijire. Ceea ce este foarte important să știți este că genul acesta de produse nu se folosesc decât în perioada rece. Deci dacă vă confruntați cu pete de orice fel, încercați să le remediați acum, nu la vară.

Anew Perfect Skin BB+ cream de la Avon

Doar ca să știți, octombrie s-a dovedit a fi luna Avon pe blog :))). BB+ creamul de la Avon am început să îl folosesc prin… mai cred. Eu nu prea folosesc fond de ten pentru că (1.) mi-e lene și (2.) nu vreau să îmi încarc fața în fiecare zi. Așa că atunci când am nevoie de un boost sau știu că voi face poze în ziua respectivă, acest BB+ cream este extrem de util. De ce spun acest lucru? Pentru că are o acoperire destul de bună pentru un BB cream. În plus, are și SPF 20, ceea ce este crucial pentru mine acum. Nu usucă tenul, nu dispare de-a lungul zilei. Este potrivită pentru toate tipurile de ten și are vreo 3 nuanțe diferite. Nu cred că aș putea cere mai mult de la un produs de genul.

beauty favorite în octombrie

Planet Spa Relaxing Provence Spa Bath Milk de la Avon

Da, ultimul produs este tot de la Avon și poate, la un moment dat, o să discutăm despre motivul pentru care am atât de multe produse de la ei, dar nu acum. Ceea ce este important de știut este că la venirea toamnei reîncep să fac baie, nu doar duș. Ador să stau în vană și să citesc. Apa fierbinte + o carte bună sunt o adevărată binecuvântare pentru mine. Și evident că nici o baie nu este ideală fără ceva care să facă spumă sau bulbuci. Am mai multe tipuri de spumant, dar acesta este momentan favoritul meu. Relaxing Provence Spa Bath Milk de la Avon miroase demential a lavandă, iar toată baia miroase la fel atunci când îl folosesc. În plus, fiind un lapte pentru baie, îmi lasă pielea super catifelată, lucru ce îmi place la nebunie. Ar trebui să îl încercați sau să încercați ceva similar din gama Planet Spa. Dar dacă aveți voi ceva mai fain, do share pentru că abia aștept să mai încerc și alt tip de spumant.

beauty favorite în octombrie

Cam acestea ar fi cele 5 beauty favorite în octombrie. Sunt curioasă dacă voi folosiți vreunul dintre aceste produse și dacă a fost la fel de eficient. Pentru discuții și sugestii, aștept comentariile voastre. Și pentru că mai sunt doar 2 luni până la finalul anului, iar în 2020 vreau să fac altceva pe partea de beauty, dar încă nu am decis ce. Poate mă ajutați.

Untold 2018

P.S. Pentru a descoperi toate beauty favoritele anului, click here!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.