Vreau să vină vacanţa!!!

Acum, când mai sunt doar 2 săptămâni până la Crăciun, când capul îmi stă doar la cadouri şi colindat, iar vremea e din ce în ce mai rece şi mai înzăpezită, nu îmi mai vine deloc să merg la muncă. Şi, parcă special ca să îmi facă viaţa mai grea, nu prind nici un moment de respiro.

Mi se pare că dorm prea târziu şi mă trezesc prea devreme. Nici nu ştiu cum trece timpul la servici, între târât şi zburat. Mintea mi-e într-o mie de locuri şi am mai şi semi-răcit (da, la mine se poate :D). Iar când ajung acasă, din 1000 de chestii ce le-aş face… nu fac nimic.

Încă mai am o grămadă de cadouri de cumpărat. Doamne ajută că s-au inventat cumpărăturile on-line că aşa mai rezolv şi eu din treburi :))). Încă mai am o grămadă de aşteptat. Încerc din răsputeri să nu dau în depresie. Norocul meu e că mai primesc din când în când câte un cadou :))).

Şi, ca să fie toate minunate, curând va fi din nou ziua blogului meu. Împlinim 4 anişori :D. Staţi liniştiţi, curând veţi afla şi ce surpriză vă pregătesc :D. Bineînţeles că nu de una singură pentru că nu am timp :(.

Până atunci… vreau să vină vacanţa :-<

Voi ce mai faceţi?

2 thoughts on “Vreau să vină vacanţa!!!

  1. Mami says:

    Cu nerabdare astept si eu vacanta… Nu am nici un plan pentru vacanta (ca eu nu planific niciodata, nimic) dar sa nu mai merg la … servici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.