Venice, my love!

blogu lu andra

Ro: Cand vine vorba despre Venetia, nu stiu daca am mai povestit, dar am mai vizitat orasul. Se intampla acum… 5-6 ani? Nu cred ca aveam blog pe vremea aceea, insa am fost atat de impresionata incat am umplut Facebookul de poze. Deci abia asteptam sa ma intorc in laguna venetiana, mai ales in conditiile in care acum mergeam cu Flavius.

Inainte am vazut Venetia in primul rand din vaporetto, insa, dupa cum am descoperit destul de repede, preturile aproape s-au dublat in anii ce au trecut de la prima noastra vizita (7,5 euro mi se pare exagerat sa platesti pentru o cursa cu vaporetto), asa ca de data aceasta am fost pietoni. A fost o senzatie stranie sa strabatem stradutele intortocheate, sa urmam semnul cu San Marco, sa nu ramanem pierduti prin cine stie ce magazinas cu accesorii din sticla de Murano :)).

Evident ca ne-am cumparat tot felul de suveniruri. Flavius mi-a facut cadou un super ghiozdanel cu harta lumii <3. Am mancat inghetata de Mojito si granita de Cuba Libre (indeed!). Am facut foarte multe poze, inclusiv cu o cititoare fidela (Antonia, te pup! :*). Din pacate, cu timpul am stat mai rau, motiv pentru care trebuie sa revin la Venetia tihnit, impreuna cu Flavius, pentru o escapada romantica in 2 :D.

Nu cred ca mai are rost sa va spun ca fie ce-o fi, macar o data in viata trebuie sa vizitati Venetia. Este unul dintre orasele acelea iconice, pe care le stie absolut toata lumea si pe care ar trebui sa le vada absolut toata lumea. Daca nu din alt motiv, macar pentru ca este pe cale de disparitie (si nu, nu sunt rautacioasa, pur si simplu apa lagunei cresc an dupa an si aceasta este realitatea).

Pentru ca vizitarea Venetiei a fost pentru mine un moment deosebit, am ales sa ma imbrac si eu mai feminin. Rochita este de la H&M, putin modificata pentru mine de croitoreasa :D, ca sa fiu comoda am ales Conversii mei preferati si ochelarii sunt de la Koton, dar cred ca v-ati obisnut cu ei :))). Pe mana am tot felul de bratari, adunate peste an :D, iar la gat am avut o pisica pentru ca asa sunt si eu ;;).

Pupici!

P.S. M-am apucat de henna 😀

blogu lu andra

En: When it comes to iconic cities, Venice is definitely in the top 10. When you say Italy, you say Venice. When you say love, you say Venice. This is one of the most beautiful cities in the world and I am so happy I could visit it for the second time, now being so much in love and having my boyfriend by my side.

This time I got to see the city a bit different from my previous experience. Because the vaporetto got to be really expensive, we decided to walk to San Marco. It was a lovely walk, through the crowded little streets, filled with merchants, gelato and colored beads, over the canals and gondolas. I don’t think I need to tell you that we did buy some souvenirs and took lots and lots of picture.

San Marco was exactly as I remembered it, filled with tourists and pigeons. We didn’t stay here long because the rain was coming and we had a long way to go, but the storm caught up with us and we had to spend about 20 minutes under a rain cover, in front of a tiny shop. The funny part was that no one was sad or angry or anything. How many people can say they got soaking wet in Venice?

For our Venice afternoon I decided to wear my new H&M flower print dress, my favorite pair of Converse and the Koton sunglasses that I’ve been wearing the entire summer.

Kisses!

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

5 thoughts on “Venice, my love!

  1. Antonia ❤️ says:

    Vaii…articolul este superb, pozele minunate, iar amintirile – de neuitat! Mă bucur că am avut ocazia să te cunosc mai bine, ești bloggerița mea preferată, iar când vine vorba de împrumutatul uscătorului de păr, știi că te vei putea baza întotdeauna pe mine! Te pup! ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.