„Unde te vezi peste 5 ani?”

Dacă mai aud întrebarea asta de multe ori o să mă împuș. Dacă planurile pe care le-am făcut pentru 25 de ani nu au ieșit bine, cum aș putea să-i preconizez următorii 5? Dacă acum nu lucrez nimic, cum aș putea știi unde o să o fac peste 5 ani? Nu am moștenit nici un glob de cristal între timp, nu am găsit nici o vrăjitoare, deci DE UNDE SĂ ȘTIU?

Oare oamenii ăștia nu-și dau seama că dacă m-aș fi văzut undeva peste 5 ani până acum, aș fi făcut mult mai multe planuri? Oare nu-și dau seama că dacă aș putea trăi din ce-mi place să fac, nu aș mai căuta un job?

E așa stupid… sau poate am eu o problemă. Da, acum realizez. Mă tot întrebam cum ar putea un angajator să-și de-a seama în 40 de minute ce fel de angajat ai fi. De fapt e o chestie de carismă… și nush dacă eu am destulă.

Deja e așa frustrant. Cum să trebuiască să mă duc de 4 ori în același loc pentru același job nenorocit și tot să nu știu dacă l-am primit sau nu? În maxim o săptămână vă sunăm! Ce drăguț din partea voastră. Doar o săptămână trebe să-mi pun viața pe pauză? No problem!!! Și se mai miră lumea de ce un an întreg nu am găsit nici o slujbă.

Poate sunt eu de neangajat… Îmi vine să urlu :))). Bine că sunt singură acasă :P.

click aici pt imagine

4 thoughts on “„Unde te vezi peste 5 ani?”

  1. vienela says:

    Ne confruntam tot mai des cu acesta problema. Au facut cercetatorii un rahat de statistici si reguli dupa care acum se iau toti angajatorii, ca sa nu mai fie nevoiti sa gandeasca. Trebuie doar sa inveti raspunsurile corecte la intrebarile lor stupide.
    Eu nici nu ma mai deranjez sa caut de lucru.

  2. Oana says:

    Asta e una din cele mai de rahat intrebari. La un loc cu „De ce ai plecat de la ultimul job?”.
    Bafta la cautari. Daca aud ceva, I will let you know.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.