Ce să fac cu moștenirea?

– Kerstin Gier – 

Dacă până acum nemții erau departe de înțelegerea mea, vreau să vă spun că m-am îndrăgostit de Kerstin Gier. Stilul ei e genial. E ușor, amuzant, profund când trebuie să fie. Personajele sunt extrem de bine realizate. Eu nu am fost neapărat o fană a cărților de dragoste, dar cărțile ei sunt echivalentul literar al comediilor romantice, dar de 1000 de ori mai bune. Nu ai cum să citești una dintre cărțile ei și să nu te prăpădești de râs.

Ce să fac cu moștenirea spune povestea lui Carolin, o tânără super dotată care rămâne văduvă. După o copilărie mai mult singurată, datorită inteligenţei peste medie, Carolin găseşte iubirea în persoana lui Karl, un bărbat mult mai în vârstă. Odată cu moartea lui Karl, Carolin descoperă că acesta ascunsese unele lucruri de ea şi este pusă în faţa unei moşteniri pe care nu o dorea, ce trebuie să o împartă cu fosta familie a lui Karl.

Într-o poveste plină de savoare, Kerstin Gier surprinde cele 5 faze ale durerii.

Cum reușește Carolin să o scoată la capăt aflați dacă citiți cartea, lucru pe care vi-l recomand din suflet.

Pentru cele 2 cărți ale lui Kerstin Gier, eu trebuie să-i mulțumesc Oanei, care a fost atât de drăguță să mi le împrumute.

În ceea ce privește recenzia mea, știți deja că face parte din campania Se poartă cititul, a grupului editorial All. (Urați-mi noroc. Dacă o să câștig concursul primesc mai multe cărți și promit că vă spun și vouă care cum sunt :P)

Și până nu uit, pe 27 septembrie, pe www.all.ro, totul este redus cu 50%. Deci, dacă v-am trezit pentru măcar o carte, acum e momentul să o achiziționați :P.

2 thoughts on “Ce să fac cu moștenirea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!
Descarcă gratuit ebook-ul
"Pierdută în blogosferă"