Total recall

Sigur sigur vă amintiți de filmul acela de prin anii ’90  cu Arnold Schwarzenneger în care ei erau pe Marte și, pe la sfârșit, le ies aproape de tot ochii din cap :)). Nu se poate ca imaginea aceea să nu vă fi marcat copilăria… pentru că la mine așa a fost :)).

Ei, când am auzit că se face un alt Total rekall, cu Colin Farrell în rolul principal, mă gândeam O, nu, să nu-i iasă și lui ochii din cap. E prea cute pentru asta!!! :)) Ei, nu mică mi-a fost mirarea când am văzut cât de diferit e filmul acesta de primul. Până și actorii joacă mult, mult mai bine (no ofence, Arnold! :))) Cred că singurele chestii care s-au păstrat sunt ideea de memorie modificată și tipa aia cu 3 sâni :)).

Acum să vă spun despre ce e vorba:

Într-o lume post-apocaliptică, Pământul devinde aproape de nelocuit. Mai există doar 2 zone, Britania și Australia, ambele suprapopulate, iar tranzitul între ele se face printr-un tunel ce străbate Pământul prin centrul său.

Douglas Quaid (Colin Farrell) este un muncitor care începe să aibă tot felul de vise și după, o vizită la Recall (centrul de modificare a memoriei), descoperă că s-ar putea să fie spion. Apoi, se trezește cu o armată după el, condusă de propria lui soție (jucată absolut excepțional de Kate Beckinsale).

Ce se întâmplă în continuare nu vă pot spune, însă vă asigur că e un film care o să vă țină în priză. Colin arată superb, dar cel mai mult mi-a plăcut cum a jucat Kate. Rolul de rea o prinde super bine și parcă e mai sexy.

O să o descoperiți aici și pe Jessica Biel care pe mine una m-a surprins. Cred că e prima dată când o văd într-un rol de acțiune și e destul de convingătoare.

În rest, numai de bine, cel puțin din partea mea 😛

2 thoughts on “Total recall

  1. vienela says:

    Am citit despre atatea recomandari de filme prin blogosfera in ultimul timp… Nu ma pot decide cu care sa incep… Nu sunt sigura ca am vazut macar varianta cu Arnold. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.