Top 5 beauty favorite în luna mai

beauty favorite în luna mai

Nu îmi vine să cred că seria de beauty favorite a ajuns la al 5-lea articol. În momentul în care am început-o chiar aveam dubii serioase cu privire la ea. Pentru că eu nu sunt ceea ce oamenii ar defini ca și beauty blogger. Nu îmi place să testez sute de produse. Nu știu să mă machiez profi sau semi.

De ce ar citi oamenii despre niște cosmetice doar pentru că îmi plac mie? mă întrebam și mă întreb constant. Nu am răspuns la întrebare, dar mi-am dat seama, între timp, de ce o scriu: pentru că îmi place. Simplu și egoist motiv, știu, dar îmi place la nebunie să scriu despre lucruri care mă încântă, despre chestii care mă surprind plăcut, despre ceea ce îmi face viața mai frumoasă. Și se pare că după 30 de ani produsele de skincare și de makeup au devenit tot mai importante în rutina mea zilnică.

Așa că iată cele 5 beauty favorite în luna mai.

Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser de la Kiehl’s

Am avut sentimente foarte mixte cu privire la acest produs. Nu m-a încântat mirosul (nici acum nu pot spune că mă dau în vânt după el), dar este un produs pe bază de argilă așa că nu avea cum să miroase a flori. Și l-am mai folosit și aiurea.

Adică zilnic, de 2 ori pe zi, până a început să mi se exfolieze pielea. Alarmată, i-am scris Simonei, evident. Ce era să fac? Ea este Kiehl’s guru :)))). I-am expus problema și ea a venit, evident cu soluția: folosește-l doar seara. Simplă soluție, la îndemână chiar și pentru mine, dacă nu mă impacientam și analizam puțin situația.

De atunci folosesc Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser doar seara și sunt foarte mulțumită. Tot nu îmi place mirosul, dar efectul asupra pielii mele este dumnezeiesc. Aș îndrăzni chiar să spun că am observat o diminuare a porilor de când am început să îl folosesc, dar eu folosesc multe produse de la Kiehl’s, deci s-ar putea să fie câștigătoare combinația lor și nu un ingredient individual. Cert este că dacă aveți tenul mixt spre gras sau doar gras, ar trebui să încercați acest cleanser.

beauty favorite în luna mai

Vivid Earth Face Palette de la Sephora

În ultima vreme Sephora este tot mai prezentă în viața mea. Nu știu cum se face pentru că nu este planificată treaba. Pur și simplu se întâmplă. Așa a fost și cu Vivid Eath Face Palette.

Aveam în cap de multă vreme ideea de contouring. Nici nu vreți să știți ce dezastru am făcut prin casă de Revelion în încercarea de a-mi sculpta prin makeup chipul :))). Dar nu am dat neapărat curs inițiativei sculpturale pentru că (1) nu îmi place să caut prea mult și (2) mi-e foarte greu să aleg. Apoi am primit un mesaj promotional de la Sephora cu ceva reducere la toate paletele. Nu aveam de gând să și achiziționez ceva pentru că am foarte multe farduri, dar tot trebuia să mă uit.

Așa că am intrat într-o zi în Sephora, absolut random, am văzut această paletă, iar restul e istorie. O am de puțin peste o lună și am folosit-o deja în câteva ocazii. Îmi place pentru că are toate cele necesare pentru a-ți pune frumos în evidență trăsăturile. Îmi place iluminatorul pentru că este un auriu solar care arată genial, nu prea tare, dar nici prea discret. Și plănuiesc să o iau cu mine în vacanță pentru că sigur îmi va face pielea bronzată să arate minunat.

Dacă sunteți în căutarea unui astfel de produs multifuncțional, sfatul meu este să treceți pe la Sephora și să dați o șansă produselor proprii ale brandului. Ceva îmi spune că nu veți fi dezamăgiți. (Despre paleta de culori pentru pleoape Miniature Palette am scris în ianuarie și puteți citi articolul aici.)

Rimelul Supershock de la Avon

Nu aveam nici un plan să achiziționez Supershock Mascara, pur și simplu a venit într-un colet, împreună cu fardurile de obraz despre care vă povesteam în luna martie. Eu aveam un rimel în perioada respectivă, pe care îl detestam, așa că am zis: Numai bine, trec la altceva. Dacă nu o fi bun, îmi cumpăr unu și gata.

Bun! Am început să îl folosesc, o dată, de două ori, de 10 și a devenit, evident, preferatul meu. Bine, concurența era foarte proastă, dar chiar și așa, am mai folosit rimel la viața mea și acesta are multe atuuri. În primul rând, îmi place mult de tot periuța. Genele nu rămân lipite după folosirea lui, cum se întâmplă în alte cazuri – a se citi ”cum am pățit de multe ori”. Se dă jos foarte ușor, nu trebuie să freci și să apeși și să rămâi cu gene pe discheta demachiantă. Și, cel mai important, nu îmi irită ochii.

Voi pățiți chestia asta cu iritatul ochilor de la rimel? Pentru că pe mine, ultima oară când mi s-a întâmplat așa ceva, de-a dreptul mă durea globul ocular. Oribilă senzație! Deci da, rimelul Supershock de la Avon este de încercat.

Fardurile de sprâncene de la H&M

Când vine vorba despre machiajul sprâncenelor, sunt super începătoare. Am urmărit trendurile, am fost șocată să descopăr că fetele specialiste le piaptănă și le fixează cu săpun cu glicerină (Bianca are un tutorial foarte explicit aici), dar eu nu am răbdare pentru așa ceva.

Am un fard de sprâncene de la H&M, dintre toate brandurile, pe care îl folosesc de foarte mult timp (după cum se și vede) și aia e. Am încercat creioane de sprâncene și rimeluri, dar nu îmi plac la fel de mult și nu mi se par la fel de eficiente. Creionul este problematic pentru mine deoarece nu înțeleg ideea asta de a-ți desena sprâncenele. Și cum nu știu să îl folosesc într-o manieră optimă, mă mai trezesc cu câte un fir smuls din sprânceană, ceea ce nu este frumos :))), așa că îl evit. Cât despre rimelul pentru sprâncene, pur și simplu nu mi se pare că le colorează suficient. Poate colorează nu este cel mai bun cuvânt, dar este singurul care îmi vine în minte.

Acest fard, care nici nume nu are :))), mi se pare perfect. Este ușor de aplicat, culorile sunt ideale pentru mine, chiar nu aș avea ce să cer mai mult.

Nourishing Dry Body Oil de la Kiehl’s

V-am spus vreodată că detest mirosul de vanilie? În prăjituri nu am treabă cu el, dar în cosmetice îl urăsc absolut. Este atât de dulce, încât îmi vine să vomit ori de câte ori îl simt. Cu toate acestea, după ce Simona mi-a dat să testez Noutishing Dry Body Oil de Kiehl’s, nu m-am putut abține și l-am cumpărat, cu toată vanilia din el.

Pielea rămâne atât de faină după ce îl folosești, încât îți vine să te pupi :))). Și, oricât de ciudat ar suna, chiar este un ulei uscat. Adică simți hidratarea, dar nu și senzația aceea unsuroasă specifică produselor de gen. În plus, din câte mi-a povestit Simona în ultimul nostru clip de pe IG TV (dacă nu l-ați văzut încă, îl găsiți aici sau pe Facebook, aici), Nourishing Dry Body Oil de la Kiehl’s este foarte util după expunerea la soare. Despre asta, însă, vă pot spune mai multe doar după ce revin din vacanță :D.

Cam acestea ar fi cele 5 beauty favorite în luna mai. Știu că nu este ultima vineri din lună, dar pentru 31 am pregătit ceva special, o surpriză pentru cineva drag :D. Salutări din țările calde și rămâneți pe frecvență pentru că în iunie vă spun ce produse am luat cu mine în călătorie. Până atunci, însă, povestiți-mi dacă ați încercat ceva din aceste produse sau ce produse similare folosiți.

Haideți să vorbim despre beauty.

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.