Toastmasters event

Citisem undeva că Dumnezeu nu îţi trimite oamenii pe care îi vrei, ci pe cei de care ai nevoie. Şi poate eu aveam nevoie de Diluş pentru că ea are exact doza aceea de nebunie şi entuziasm care mie îmi lipseşte. Ca să nu mai spun că se implică într-o grămadă de proiecte şi, din fericire, mă mai trage şi pe mine după ea. Pentru că eu sunt o persoană deschisă spre nou, dar sunt şi o leneşă fără pereche. Iar singură mă mobilizez super greu să fac orice fel de chestie nouă, necunoscută.

Astăzi însă, deşi eram super obosită, deşi aveam o stare generală proastă (foarte proastă chiar), pentru că i-am promis lui Diluş, am mers la o conferinţă organizată de Toastmasters Timişoara. Timp de 2 ore şi un pic am ascultat oameni obişnuiţi vorbind despre discuţiile lor. Au fost emoţii mai mari sau mai mici, discusuri care mi-au plăcut mai mult sau mai puţin, dar nici unul nu m-a lăsat indiferentă.

Evenimentul a avut loc la Cartea de Nisip, jos în cafenea şi mi-a plăcut foarte mult locaţia. Cred că o să o duc pe Adriana într-o zi acolo ca să facem ceva poze pentru LVP. Şi ciocolata caldă a fost super bună, deci dacă sunteţi în zonă, nu evitaţi să o încercaţi.

Revenind la eveniment, poate o să mă duc la o întâlnire Toastmasters după această participare pentru că mi s-a părut super interesant şi super util ce fac ei. Pentru că, până la urmă, oricât aş brava şi eu mă pierd când e vorba să iau cuvântul în faţa unei adunări. Şi poate acolo m-aş putea adun să exersez astfel încât să nu mai am treabă cu emoţiile astea şi să nu mă mai roşesc mai ceva ca instalaţia de pom.

Cine ştie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.