The Expendables 2

Trebuie să recunosc: primul Expendables nu m-a impresionat deloc, dar acesta mi s-a părut foarte amuzant. 

Cum, cum să nu râzi când îi vezi pe toți veteranii filmelor de acțiune adunați la un loc? Când îl vezi pe Arnold la un milion de ani ai lui, pe Chuck Norris, care spune bancuri despre el, dar și pe Bruce Willis, spunând replicile lui Arnold din Terminator sau pe van Damme jucând un rol negativ și stâlcind cuvintele :)). Ca să nu mai zic de Sylvester Stallone, parcă scos de la muzeu, da’ cu cei mai photoshopaţi muşchi ever.

Să vă spun povestea? Super echipa lui Stallone pleacă într-o misiune trimiși de Bruce Willis. Van Damme îl omoară pe unu’ de-al lor, în stilul lui caracteristic, iar ei pleacă să-l răzbune. La un moment dat îi ajută Chuck Norris și dup-aia Arnold. Sunt multe împușcături, multe scene de luptă, majoritatea cam puțin credibile, ca să nu zic deloc.

Totuși, replicile mi-au plăcut, unele dintre ele cel puțin. Sunt bine construite, amuzante, iar pe alocuri se simte cum se împungeau actorii pe bune. Eu cred că au improvizat de multe ori, iar rezultatul e destul de ok.

Schimbul meu de replici preferat?

Arnold: I’m out of ammo. I’ll be back.

Bruce Willis: You’ve been back. I’ll be back now!

:)) =)))

Dacă nu sunteți foarte sensibili la mult sânge, vă recomand clar The Expendables 2. Nu vă așteptați la sclipiri de geniu, doar la hohote de râs.

6 thoughts on “The Expendables 2

  1. Andra says:

    @adizzy: nu au nici o legatura unu cu celalalt, in afara de cativa actori. povestea e cu totul alta.
    @vienela: eu una cred ca l-au facut ca sa se distreze :)). pt ca altfel nu are nici o logica 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.