The birthday blues…

blogu lu andra

Mai întâi dați play acestei melodii pentru că e singura care îmi astâmpără dorul…

Nu îmi dau seama cum a trecut așa repede ziua mea. Mi-e dor de ea deja. Mi-e dor să văd atâția oameni dragi în curte la Sălaș. Mi-e dor să îi aud povestind, râzând, mi-e dor de zgomotul tacâmurilor în farfurii :)). Credeți că o iau razna? Tot ce se poate în condițiile în care tocmai mi-am sărbătorit pentru a doua oară aniversarea de 25 de ani :D.

Dar numărul nu contează. Tot ce contează este iubirea. Senzația aia de perfect pe care o ai când te înconjoară atât de multă iubire. Când încă vin la ziua ta prietene pe care nu le-ai mai văzut de ani de zile. Când primești atât de multe cadouri neașteptate. Când iubitul tău face toată treaba pentru că te iubește maxim, chiar dacă asta înseamnă să fugă de colo colo, să stea în soare și fum de grătare sau să fie fotograf la nevoie. Când până și Andrei vine să îți cânte la mulți ani. Când verișoara ta te cheamă de atâtea ori la poze… Când până și Ionuț se conformează. Când mami îți face un super tort.

ok, am început să plâng :))).

Ideea este că trec prea repede zilele de naștere. Trec prea repede anii. Deci bucurați-vă de ei, de cei dragi, de momentele de fericire. Prețuiți-le pentru că înseamnă atât de mult… mai mult decât toate cadourile din lume.

Trebuie să le mulțumesc tuturor celor ce m-au onorat cu prezența, dar și celor care mi-au scris pe Facebook. Sunteți minunați și vă iubesc maxim.

Pupici!

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.