Testamentul nou nout

O sa recunosc de la bun inceput ca nu sunt o fana a filmelor frantuzesti pentru ca nu inteleg limba :))). Superficial? Probabil! Dar ma tratez :D. 

La acest film m-a atras in primul rand titlul, insa, dupa cum va puteti da seama, nu este pentru cei foarte… inchisi in ideile religioase. Pentru ca acest film este o comedie care prezinta un cu totul alt fel de Dumnezeu.

Uitati de bunicul cu barba alba ce ne priveste cu dragoste din cer. Dumnezeul din Bruxelles este meschin si sadic, iar cea mai mare placere a sa este sa ii faca pe oameni sa sufere. De fapt, de-asta i-a si inventat – girafele nu erau suficient de amuzante.

Ba mai mult, el are doi copii, nu doar unul singur. Iisus nici macar nu apare in peisaj pentru ca filmul o aduce in atentia spectatorilor pe Ea, fiica lui Dumnezeu. Aceasta se revolta si decide sa schimbe lucrurile, iar rezultatul este unul spectaculos.

Filmul are o gramada de scene super amuzante, dar si unele grotesti. Abordeaza teme dintre cele mai variate si incearca sa incununeze totul cu un happily ever after pentru ca la conducere vine o femeie :))).

Nu este un film pentru copii, ci unul pentru adulti destepti. Daca va incadrati, mergeti neaparat sa il vedeti.

P.S. Evident ca nu l-am vazut la mall, ci la Ambasada, unde vreau sa revin dotata cu o patura :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.