3 ani de Curtea Berarilor ”La Fabrica”

blogu lu andra

O să încep prin a-mi cere scuze pentru poze, dar a fost primul eveniment la care am fost invitată în calitatea de blogger și trebuie să recunosc că am avut ceva emoții. De fapt foarte multe emoții :))))

Eram atât de stresată încât 20 de minute am stat și m-am uitat la dulap, intrebându-ma cu ce sa ma imbrac pentru a face impresie buna. Intrebandu-ma ce o sa ma fac daca oamenii aia nu o sa ma placa. Si da, a existat o voce mica in capul meu care imi spunea Nu te duuuuuu! Ce să cauti tu acolo?

Insa in momentul in care am ajuns la berarie, in momentul in care am facut cunostinta cu Roxana, cu care vorbisem doar la telefon, dar si cu restul lumii de acolo, am stiut ca o sa fie ok. Pentru ca atmosfera era extrem de lejera. Pentru ca toata lumea era super prietenoasa. Pentru ca s-a vorbit despre atatea chestii incat nu am avut timp sa imi mai fac griji :))).

Si tocmai am realizat ca habar nu aveti despre ce vorbesc :D.

Vineri seara cei de la PRbeta mi-au facut onoarea de a ma invita la celebrarea celor 3 ani de la deschiderea berariei Curtea Berarilor ”La Fabrica”. Evenimentul a fost unul extrem de lejer. Au fost o gramada de concursuri. Au fost rasete si berea a curs rauri-rauri. Iar halbele si premiile erau la toate mesele.

Nu stiu daca oamenii care au participat au stiut la ce sa se astepte sau daca totul a fost o mare SURPRIZAAAA!!! insa toata lumea a fost super entuziasmata. Pana si eu m-am urnit si am completat un fomular, iar halba cadou mi-a venit de indata.

Evident ca am baut o halba de bere nefiltrata si mi-a fost dat sa vad cel mai mare si mai plin platou pe care am pus vreodata ochii. Cred ca avea un metru lungime si era plin cu sarmale, gratare, carnaciori, mici, ciolan, mamaliguta, cartofi si, tronand in capete, cea mai buna varza murata pe care am avut norocul sa o mananc in ultimii ani. Nu mi-a venit sa cred cate chestii erau acolo. Mi-a fost super greu sa aleg ce sa mananc, mai ales ca era super tarziu :))). Dar carnaciorii erau PREA BUNI!

Vreau sa va spun ca atunci cand am plecat de acasa am zis ca ma duc si nu stau mult. Mai ales ca merg singura, sigur nu o sa am cu cine sa vorbesc si ceeeeel tarziu la 10 sunt acasa.

Vreti sa stiti la cat am ajuns acasa de fapt?

Cam… ca Cenusareasa: la 12 noaptea.

Asta spune tot, nu?

Deci oameni buni, daca nu ati facut-o pana acum, ar fi cazul sa vizitati Curtea Berarilor ”La Fabrica”. Eu le multumesc pentru tratatie si celor de la PRbeta pentru invitatie si sper sa mai ajung pe acolo curand :D.

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.