Sustin hidroterapia la Timotion III

hidroterapia

Anul acesta are ceva special. O simt. E cu totul altfel decat tot ce am trait pana acum. Probabil din acest motiv am decis sa ma implic, atat cat pot, in proiecte sociale. Pentru ca exista persoane care au nevoie de sustinere din partea noastra a tuturor. Si daca eu nu pot sa alerg la Timotion pentru copiii cu dizabilitati care au nevoie de hidroterapie, am decis sa sustin demersul Teodorei.

Scoala Mamei Junior si hidroterapia

Scoala Mamei Junior este o asociatie din Timisoara fondata in 2003 cu scopul de a sprijini tinerii parinti. Proiectele au debutat cu activitati de gimnastica si cursuri prenatale pentru tinerele mamici, iar in prezent proiectul cel mai activ este cel al hidroterapiei pentru copiii cu dizabilitati. Sub bagheta magica a Ioanei Vartosu, oameni buni si cu suflet mare au reusit sa ajute peste 250 de copii, cu varste cuprinse intre 2 luni si 18 ani. Toate acestea au fost facute din fonduri proprii si pe baza de voluntariat.

Tocmai din acest motiv Teodora a decis sa ajute asa cum poate si s-a pus pe alergat. Bine, momentan este in faza de pregatire, dar pe 23 aprilie va participa la Timotion III pentru a asigura o luna de hidroterapie pentru copiii din mediul rural.

hidroterapia

Cum puteti ajuta?

Daca aceasta cauza vi-a atins sufletul, asa cum a facut in cazul meu, puteti dona aici. Targetul Teodorei nu este usor de atins, dar, dupa cum declara pe blog, este dispusa sa munceasca pentru aceasta cauza. Si, in afara de alergat, stie sa faca o multime de smecherii in social media si sunt multi oameni care o urmaresc. Deci, daca sunteti mici intreprinzatori care vor sa faca ceva util cu impozitul pe care il platesc statului, va invitam sa ajutati copiii care au nevoie de hidroterapie. Daca sunteti mari intreprinzatori, cu atat mai mult puteti ajuta.

Dupa cum am aflat recent, viitorul apartine companiilor care se implica. Acest lucru este valabil si pentru oameni. Deci nu mai stati pe margine. Sunt multi cei care au nevoie de ajutorul vostru.

Haideti sa sprijinim Scoala Mamei Junior si hidroterapia!

2 thoughts on “Sustin hidroterapia la Timotion III

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.