Şi ninge…

Aştept cu nerăbdare primăvara. Vreau să aud păsările cântând, vreau sa văd pomi înfloriţi şi iarbă verde. Mi-e dor de soarele cald care să mă mângâie pe față în timp ce mă plimb prin centru și mănânc înghețată.

Eram foarte optimistă ieri, nu pentru că m-aș fi uitat la vreme la tv, ci pentru că citisem un comment la un post pe blogul lui xulescu care zicea că de vineri se încălzește.

Aseară Andrei (fratele din dotare) m-a anunțat că ninge, dar am crezut sincer că-și bate joc de mine. De dimineață speram să fie doar un vis urât, dar când am deschis ochii și m-am uitat pe geam m-a apucat groaza. Afară ninge torențial (dacă se poate folosi sintagma asta) și un pic plouă. E așa un amestec de tot ce ar putea fi mai urât în vreme în condițiile în care e martie și ar trebui să vină primăvara.

După ce am văzut dezastrul de afară, mi-am amintit cu o și mai mare groază, că azi am o grămadă de drumuri de făcut, că eu nu am mașină (din păcate) și că va trebui să car după mine și o umbrelă. Horror. M-am gândit la fleașca de afară, la geaca groază cu care va trebui să mă dotez și mi-a trecut tot cheful să mă mai cobor din pat.

Din păcate nu prea am de ales, așa că urați-mi succes.

4 thoughts on “Şi ninge…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.