Heelys

Sunt sigură că măcar o dată ați văzut pe strada sau la mall copii care se dădeau pe papuci zici că aveau role. Nu aveți cum să nu-i fiți văzut pentru că, cel puțin într-un timp, erau peste tot (sau poate doar eu îi vedeam :P).

Ei, genul acela de papuci se numesc heelys skate shoes și sunt foarte tari. Eu m-am îndrăgostit de-a dreptu de ei când i-am văzut la copii și am hotărât clar și cert că o să-mi cumpăr (asta se întâmpla anu trecut prin… ianuarie). Am găsit la Timișoara la Mall, dar erau foarte scumpi (300-400 ron… să fim serioși, eu nu aș da niciodată chiar atât de mulți bani pe o pereche de papuci).

Cum de la mall nu puteam să-mi cumpăr, am hotărât să caut pe net. Am găsit ușor site-ul oficial al companiei, www.heelys.com și de acolo i-am comandat. Prin… mai… i-am primit. Eram în culmea încântării. Totuși… mi-a luat mult până să ajung să îi și utilizez.

Marele eveniment a avut loc… în septembrie :D. Știu, mi-a luat mult, dar atunci am nimerit ajutorul perfect. Alina, draga de ea, cookie mică, m-a ținut efectiv de mână, zici că eu aveam 12 ani și ea 22 și cu ajutorul ei am învățat să mă dau.

Și e super tare senzația. Mai fain decât la role pentru că poți să frânezi oricând și e mult mai greu să cazi, odată ce ți-ai dat seama cum să-ți ți echilibrul bine. Partea urâtă e că ai nevoie de un teren drept, foarte drept, pentru că te oprești efectiv în toate denivelările. Cel mai fain e pe gresie, adică în magazine.

După… o grămadă de luni, azi am scos iarăși Heelys-urile la plimbare, când am mers la cumpărături la Real. Mi-era puțin groază, dar e exact ca mersul pe bicicletă: nu se uită niciodată. Bineînțeles că lumea se uita la mine cam ciudat, dar așa nu mi-a păsat deloc… eram așa amuzată. Așa mi-ar plăcea ca toate drumurile să fie gresie ca la Real, să pot merge cu ei peste tot.

Poate par copilăroasă, poate sunt copilăroasă, dar momente ca acesta îmi permit să fiu așa. Și să fim serioși, dacă nu ar fi și pentru oameni mari, nu s-ar produce și cu număr mare, nu? Ar fi doar numere din alea pitice pentru picior de copil. Deci… vă recomand heelys din suflet. Sunt super tari!

2 thoughts on “Heelys

    • Andra says:

      Imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar eu i-am comandat de pe net si livrarea a fost facuta la o prietena din america :-??. din pacate nu detin mai multe informatii, dar cred ca pe internet ai putea gasi si, cu toate costurile de livrare in romania, sunt sigura ca sunt mai ieftini decat cei de la noi. Plus ca fiind site-ul lor oficial ar fi si normal sa aiba toate marimile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.