Scriitor suburban

De cand ma stiu mi-a placut sa scriu. Mi se pare cea mai relaxanta activitate. Si daca scriu despre mine, e mai bine :)). As vrea sa spun ca totul a inceput cu blogul, dar as minti cu nerusinare. Blogul este doar o varianta publica, mai cenzurata, a jurnalelor mele de pe vremuri :D.

Da, am fost genul acela de fata. Recunosc! Ce sa fac daca doar asa imi puteam aduna gandurile si le puteam analiza mai bine? Nu ca asta este intotdeauna bine, dar asa functionam eu.

In timp insa, lucrurile au evoluat. Am scris pentru un ziar, m-am incapatanat cu blogul, iar acum scriu pentru Suburban Magazine. De unde i-am scos? De pe net. Suburban este o revista de cultura suburbana, cautau colaboratori, am aplicat si, contrar asteptarilor mele, m-au primit in echipa lor. Am fost super entuziasmata, super emotionata, dar m-am apucat de treaba si, din cate se pare, merge foarte bine. Va astept sa ne vizitati, inclusiv pe Facebook :D.

De ce v-am spus toate astea? Pentru ca intotdeauna am crezut ca eu sunt in deriva asa, ca nu stiu exact ce mi-ar placea sa fac toata viata. Insa acum mai mult ca niciodata, dupa faza cu Suburban, mi-am dat seama ca scrisul este pasiunea aia pe care am avut-o toata viata si pe care nu am luat-o niciodata foarte serios in considerare, cea pe care trebuie sa o urmez.

Care este visul vostru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!
Descarcă gratuit ebook-ul
"Pierdută în blogosferă"