Parcul Copiilor

Când eram noi mici, Parcul Copiilor din Timișoara era un adevărat deliciu. Îmi amintesc cu drag de toate leagănele, topoganele și trenulețul de acolo. Îmi amintesc roata în care ne urca tata și cum trebuia să fim cuminți ca să mergem.

Totuși, o bună bucată de vreme parcul a fost lăsat în paragină. Asta până în vară când, după multe multe lucrări de renovare, dar fără a fi terminat în întregime, a fost redeschis pentru timișorenii mari și mici.

Am vrut să merg să văd ce s-a întâmplat cu parcul încă din vară, dar nu am avut timp până acum.

Alina a fost la Timișoara în weekend și când ea vine la mine, e imposibil să stăm în casă prea mult. Așa că am ajuns și în Parcul Copiilor „Ion Creangă”.

El arată foarte bine. Totul este nou și shiny, dar parcă e mai… sărac. Înainte erau atât de multe topogane încât nu știai cum să alergi de la unul la altul și pe care să-l alegi primul. Acum… e frumos, nu pot spune că nu, dar parcă e prea aerisit. E adevărat că încă se mai construiește la el, dar chiar și așa.

Totuși, în ciuda nostalgiei mele, m-am bucurat să regăsesc o parte a copilăriei mele. Am țopăit pe acolo. Nu m-am prea dat eu pe chestii că nu prea aveam voie, dar am invadat o corabie din care abia ne-au scos niște fetițe :)) și m-am zbenguit la maxim pe o saltea din aia elastică. A fost preferata mea!!!

În curând vremea nu o să mai fie așa prietenoasă, dar dacă aveți timp, merită să vizitați măcar o dată Parcul.

Până atunci, câteva poze :P.

One thought on “Parcul Copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.