Oameni faini, alt club si Capitala Culturala 2021

De dimineata eram atat de adormita incat nici nu vedeam bine. Dar cand mi-a scris Tea sa ne vedem cu niste oameni din Cluj sa discutam despre viitoarea Capitala Culturala Europeana mi-a fost imposibil sa o refuz.

Si bine am facut pentru ca asa am ajuns sa ii cunosc pe Gabi si Dan, 2 oameni super talentati care fac chestii pe care eu le vedeam imposibile. Doi oameni care se plimba prin tara si prin Europa si isi promoveaza orasul cu foarte mare succes (vizitati clujx daca nu ma credeti). Pentru ca eu imi doresc din suflet ca Timisoara sa fie Capitala Culturala Europeana in 2021, dar mi se pare ca sanse mai mari are Clujul. Si avand in vedere ce am vazut acolo cand am fost in vizita si cate chestii se intampla in Cluj, consider ca merita acest titlu. Insa asta nu inseamna ca nu imi doresc sa castigam noi, evident :))).

Totusi, nu s-a discutat doar despre proiectul acesta, ci despre o gramada de proiecte, despre festivaluri, despre ALT CLUB, cel mai exclusivist club in care am fost eu EVER (adica aveau usa cu cod!!!! what more must I say???), despre Timisoara, despre Cluj. Am aflat despre un festival interetnic foarte tare care o sa fie la vara in Timisoara. Am aflat ca orice om care are o idee buna o poate finanta daca stie unde sa caute fonduri (pana la urma depinde de fiecare cat de mult vrea sa se implice).

Adevarul e ca am avut impresia la un moment dat ca pe mine m-au chemat mai mult de decor :))). Nu puteam sa spun nimic pentru ca erau prea multe lucruri de aflat. Doamne, cate pot sa stie unii oameni. Ma simteam ca un copil nestiutor… Mai am foarte multe de invatat…

Asa ca ma pun cu burta pe carte. Ca sa fiu cel mai bun blogger care pot fi. Ca sa fiu cel mai informat cetatean care pot fi. Ca sa fiu cea mai buna persoana care pot fi. Si trebuie sa le multumesc fetelor de la PRbeta pentru invitatiile lor inedite si care au grija sa ma motiveze maxim.

blogu lu andra
The Force is strong in this one 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.