Muzica din viața mea

Îmi pare rau dacă ați mai citit o dată postul acesta, de fapt unul de genul, dar în urma lucrărilor de întreținere de pe blogu.lu mi-a dispărut postarea minunată :(( =((.

Așa că mă pun, din nou, să răspund la leapșa primită de la Oana și să scriu despre ce a însemnat muzica pentru mine.

Am rămas cu o pasiune pentru muzica dansabilă încă de când eram mică. De ce? Pentru că nu am cum să uit sâmbetele și duminicile în care mami și tata ne puneau muzică la pick-up (încă mai avem o grămadă de discuri :P) și dansau prin casă. Nu țin eu minte melodiile pe care le ascultau ei, dar îmi aduc aminte cu tot dragul de Trecea fanfara militară.

Apoi mi-au plăcut și mie artiștii specifici perioadei mele adolescentine: Britney Spears, Backstreet Boys și, bineînțeles, Enrique Iglesias. Țin minte într-un an, eram în tabără vara la Năvodari și de atunci am rămas cu Bailamos a lui Enrique. Și bineînțeles că am asistat cu sufletul la gură și cu un entuziasm maxim la primele răsuflări de muzică autohtonă. Eram înnebunită după Andre (mai ales că le-am și văzut live la Năvodari înainte să ajugă mari și tari) și aveam toate casetele celor de la Genius. Groupie mică ce eram eu :)).

În timp, am rămas cu o pasiunea pentru muzica dansabilă, mai comercială, dar și pentru cea de club. Totuși, nu pot uita melodiile de pe vremuri ale părinților mei, drept pentru care am și fost la ceva cursuri de dans de societate (tango, vals, disco-fox, blues). Din păcate nu am găsit încă un partener de dans pentru genul acesta de muzică, dar nu mi-am pierdut speranța :P.

Cum nu sunt doar happy toată ziua, când mă apucă pandaliile o prefer pe Taylor Swift. Parcă ea știe tot ce e de știut și are o melodie pentru fiecare stare de spirit a mea. Preferata mea în momentul de față? Long live.

Și trebuie să menționez o ciudățenie de-a mea în materie de muzică: în general ascult o melodie până mă satur de ea. Totuși, de-a lungul timpului, o singură melodie am ajuns să o urăsc: Rihanna – Please don’t stop the music. A fost doar vina Lindei pentru că ea a început să o asculte cu mult înainte să devină populară la radio și și-a pus-o ca ringtone la mesaje. Acum, când aud primul vers, schimb postul :D.

Ca orice leapşă, nu ar avea nici un farmec dacă nu aş da-o mai departe. Deci mi-ar plăcea să ne vorbească despre muzica din viața lor Hapi, Giulia, Adriana și Linda.

8 thoughts on “Muzica din viața mea

 1. Hapi2233 says:

  In timp am mai asimilat muzica dar tot ce mi-a placut odata imi place si acum
  Am inceput cu Depeche Mode, flebetea mea, am fost si la un concert de al lor. Probabil ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente de divertisment…..
  Mi-a placut toata muzica pop, cotata ca fiind buna , in topuri adica “comerciala” MJ, Madonna, Sandra, etc

  Ascultam si muzica romaneasca , stiam piesele lui Dorobantu si ale Mirabelei Dauer pe de rost 🙂

 2. Pingback: adizzy si muzica « adizzy's blog

 3. Alex says:

  OMG ce sentiment ciudat să intru pe un blog ce are acelaşi temă cu al meu, doar că NU-I AL MEU.

  Cred că-i cea mai bună motivaţie să-mi trag temă proprie ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.