movie time

Am văzut o grămadă de filme în ultima vreme, deci a cam venit momentul să vă povestesc şi vouă câte ceva despre ele, până nu le uit de tot. Ordinea e complet aleatorie

Wolverine 

Nu mă aşteptam să îmi placă atât de mult filmul acesta. Chiar am ajuns să îl văd din pură întâmplare, dar nu îmi pare deloc rău. A fost ceva gen… noroc chior :))). Adevărul e că trailerul nu m-a impresionat deloc şi mă gândeam… Pfff… alt film cu Wolverine. Nu s-au săturat de el? Până la urmă însă povestea m-a captivat.

Ideea e următoarea: în timp ce stătea el şi îşi plângea de milă că a omorât-o pe Jean, iubirea vieţii lui, Logan este ajuns din urmă de trecut. Un japonez bătrân pe care l-a salvat în al doilea război mondial, care acum e pe moarte, îl cheamă la el pentru a-i oferi un leac pentru nemurirea lui. El nu vrea să accepte, dar până la urmă ajunge să îşi piardă puterea de vindecare. Se bate cu toţi pe acolo. Are ca ajutor o tipă care zici că e scoasă din manga. Îşi găseşte o nouă iubită. Şi riscă să rămână şi fără adamantiu. Toate astea presărate cu o grămadă de japonezi, ceva ninja, o şopârlă umană şi un robot uriaş. 

Cred că l-am descris destul de bine. Mie mi-a plăcut pentru că e genul de film la care nu trebuie să pricepi cine ştie ce subtilitate psihologică. E acţiune pură care te rupe pur şi simplu de realitate pentru aproximativ 2 ore :D.

 Star Trek: Into darkness

Trebuie să recunosc, încă de la început am vrut să văd acest Star Trek pentru eroul negativ. Benedict Cumberbatch e the perfect villain. E atât de frumos şi de necruţător. Genul de băiat rău de care mama ţi-a tot spus să te fereşti, dar nu poţi sta departe. E mai deştept şi mai puternic decât toţi. He simply rocks!

Dar să vă spun totuşi despre ce e vorba, nu? Acest nou Star Trek e o întoarcere la povestea originală a căpitanului Kirk. El e tânăr căpitan în flota stelară şi ajunge să se confrunte cu nemilosul Khan care, după ce ucide cea mai mare parte a conducerii flotei, îşi caută refugiu pe o lume ostilă. Aflaţi la limita zonei de război, echipajul navei Enterprise trebuie să se confrunte cu o defecţiune la motor, o flotă ostilă şi prăbuşirea pe Pământ. Cum o vor scoate la capăt? Rămâne să aflaţi dacă vizionaţi filmul :P.

Încă de la început v-am spus de ce mi-a plăcut mie filmul. Şi adevărul e că în afara lui Khan (care e genial <3<3<3) restul actorilor cam lasă de dorit şi acţiunea e cam subţire. Dar pentru o după-masă liniştită, un brunet cu ochi albaştri e exact ce a comandat docorul :D. If you are into that, that is :))).

Mama 

Dacă tot vorbim despre filme, rarisim pentru mine, trebuie să vă vorbesc şi despre un film de groază: Mama. Am auzit prima dată despre el la nush ce emisiune şi m-am uitat la el pentru că a vrut Alina. Eu nu prea sunt deloc fană a filmelor de groază. Felul meu fiind mai impresionabil, evident că uneori nici nu pot dormi din cauza lor. Norocul meu a fost că Mama am văzut ziua 😀 (spre disperarea Alinei :)))

Basicly, Mama spune povestea unor fetiţe care aveau un tată nebun care, după ce a făcut nush ce tâmpenii la bursă, o omoară pe mama lor şi ajunge să le ducă în pădure, unde vrea să le omoare, dar un monstru îl mânâncă pe el şi păstrează fetiţele. Timp de 5 ani trăiesc toate trei în sălbăticie, până când nişte oameni angajaţi de unchiul fetelor le găsesc şi le aduc înapoi la civilizaţie. Ele sunt date în grija unchiului şi a iubitei lui, însă mama vine după ele şi le vrea înapoi. 

Nu cred că trebuie să vă spun că sunt o grămadă de momente la care eu nu m-am putut uita :)). Alina îmi tot zicea să iau mâna de la ochi :D. Şi bineînţeles că până la urmă aflăm şi cine era de fapt mama şi care era povestea ei. Finalul e cam stupid, cel puţin mie aşa mi s-a părut. Şi mama e cam mongolian :)). Filmul nu e deloc pentru copii, nici pentru persoane impresionabile sau mai slabe de înger :D. Dar nici nu se ridică la nivelul lui The Ring care, cel puţin pentru mine, e filmul de groază suprem :))).

Cam asta e acum pentru că mai am treaba, dar mai am 3 filme despre care trebuie să vă povestesc: RIPD, Elysium şi The White Queen (care e serial, dar ce mai contează? :D). Rămâneţi pe recepţie zilele astea :)))

Voi ce aţi mai văzut? Aştept recomandări :P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.