Mortal instruments

City of bones – 

Dacă acum ceva timp vă povesteam despre carte (aici), a venit momentul să văd şi filmul. Doamne, cât am mai aşteptat filmul acesta… de vreo 3-4 luni cel puţin. Şi cum vine weekendul, poate daţi şi voi o tură la cinema :D.

Bineînţeles că filmul nu a fost la fel de ok ca şi cartea pentru că au modificat o grămadă de detalii. Adică, nu mă aşteptam să fie exact, exact ca şi în carte, dar scenariştii au deraiat rău de tot. Dar să nu înţelegeţi din asta că e un film prost. Luat fără carte, filmul e destul de ok. Sunt mulţi actori care au jucat prin seriale, dar principala mea problemă e cu actriţa din rolul principal care nu îmi place deloc pentru că are cele mai urâte sprâncene de pe lume.

(respiră Andra :D)

Gata, mi-am revenit. Filmul e un fantasy cu mici accente horror. Având în vedere că eroii sunt vânători de demoni, producătorii au avut grijă să ofere publicului demoni cât mai înspăimântători. Nu sunt însă din cale-afară dacă nu m-au traumatizat pe mine :D.

Povestea: Clary crede că e o fată oarecare până descoperă că nu e chiar aşa. Dar când vine momentul să îi ceară mamei sale explicaţii, aceasta este răpită. Însă Clary nu rămâne singură, ci îl are alături pe frumosul (foarte frumosul :D, deşi parcă e copilul lui agent Smith din Matrix :))) şi misteriosul Jace, care este vânător de demoni. Şi are nevoie de ajutor, mai ales pentru că e urmărită de demoni, vampiri şi maleficul Valentine. Iar pentru ca lucrurile să fie şi mai complicate, Clary trebuie să aleagă între băiatul care a iubit-o întotdeauna şi băiatul care pare să nu fi iubit niciodată.

E greu să faci recenzie unui film după ce ai citit cartea :))). All in all, mi-a plăcut, mai ales că nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul, deşi ştiam ce urmează să se întâmple :P. Aveţi aici şi trailerul în speranţa că o să vă ajute să vă faceţi o idee mai bună.

Totuşi, între film şi carte o să aleg de fiecare dată cartea :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.