Moonie in Ljubljana

blogu lu andra

Ro: Nu m-am asteptat deloc sa imi placa atat de mult Ljubljana. Nu stiam nimic despre acest oras, dar am avut norocul sa descopar o capitala cocheta, cu un centru istoric superb, inghetata DELICIOASA si cea mai ciudata bere – atat ca si nume, cat si gustativ :))).

Ce este de vazut in Ljubljana? In primul rand Centrul istoric si podurile sale. Noi am mers pe toate si ma tot gandeam oare de ce au facut locuitorii atat de multe poduri si atat de diferite unele de altele. Inca nu m-am documentat ca sa gasesc un raspuns :))). Nu am facut turul cu vaporasul pentru ca nu aveam atat de mult timp la dispozitie si am preferat sa urcam la castel.

Daca ajungeti vreodata in Ljubljana, sa nu ratati sub nici o forma Castelul. Indiferent daca alegeti sa urcati cu telefericul sau pe jos, orasul privit de pe meterezele castelului, cu muntii profilandu-se in zare, este o priveliste de vis. Mai mult, aici puteti vizita tot felul de expozitii, inclusiv una de istorie a Sloveniei in cadrul careia este expusa prima Biblie tiparita integral in limba slovena si puteti vedea live actori interpretand scene din istoria tarii. Daca doriti sa va relaxati si sa luati pranzul, o puteti face tot la castel. Dar eu l-as recomanda si mai mult pentru poze de genul trash the dress. Atunci cand o sa fie cazul, poate imi car rochia de mireasa pana in Ljubljana :))).

Mi-a parut rau ca nu am apucat sa petrec mai mult timp in acest oras si mi-ar placea la nebunie sa ma intorc. Cine stie ce comori mai ascunde Ljubljana.

Detalii outfit:

Tricou – Moon by Dana Rogoz (summer 2016)

Pantaloni scurti – H&M (summer 2016)

Palarie – C&A (colectie mai veche)

Ochelari de soare – Koton (summer 2016) 

blogu lu andra

I never expected to likeLjubljana as much as I did but with the typical European last century architecture, all the bridges, the river and the castle, I was swept away in a second. I loved walking around the old town center and going up to the castle. Seen from the castle walls, with the mountains on the background, this city truly is picture perfect.

If you do decide to visit Ljubljana, you should be very careful when you go out at night because people can be a bit odd. Also, you should definitely try the ice cream, which is absolutely delicious, the traditional pastry like burek and a type of beer that I only saw here: Brew Dog. I tried Dead Poney and Punk Ipa and loved them both because they are a bit sweeter than regular beer.

All in all, this city is pretty amazing and you should put on your city break destination list.

Kisses

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.