Miss Peregrine

Autor: Ransom Riggs

Anul trecut… cred ca era prin primavara… am descoperit acest filmulet pe youtube. Daca o sa va uitati la el sunt sigura ca o sa fiti la fel de intrigati cum am fost si eu pe vremea aia. Si Miss Peregrine mi-a ramas in minte.

Cand am descoperit cartea pe Bibliphile Mystery am fost sigura ca o sa apara si la noi. Nu doar descrierea o facea interesanta, inca de la coperta iti dadeai seama ca era vorba despre ceva cu totul si cu totul deosebit.

Dupa ce a aparut cartea la noi, am zis ca ar fi cazul sa o cumpar. Dar cartile sunt scumpe si eu mai am o gramada, deci am tot amanat achizitionarea. Asta pana am mai citit pe nu stiu cate bloguri ca este printre cartile pe care TREBUIE sa le citesti inainte sa apara filmul.

Deci vineri, pe tren, am citit-o toata :))).

Povestea este un inceput de serie super dragut. Intr-o lume aparent normala, Jacob creste cu povestile cu monstrii si copii deosebiti ale bunicului sau. Insa in momentul in care monstii ies din povesti si ii schimba pentru totdeauna realitatea, el trebuie sa gaseasca puterea de a accepta imposibilul si a-si ajuta noii prieteni. 

Si cu toate ca, in esenta ei, povestea este una grozava, ceea ce ii da aerul special sunt fotografiile: imagini adevarate, adunate de la colectionari, cu tot felul de copii ce par a avea puteri extraordinare.

Acum nu pot eu sa va spun in ce sa credeti si in ce nu, dar daca aveti o inclinatie spre extraordinar, eu zic sa aruncati o privire peste Miss Peregrine, asta pana nu apare filmul :))).

Untold 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.