Mi-e poftă de… verde :D

Nu ştiu voi, dar eu nu sunt o persoană care să iubească în mod special verdeţurile. De fapt semi-detest pătrunjelul şi mărarul şi multe alte chestii verzi care se mănâncă în mod normal.

Totuşi, în momentul în care vine primăvara, încep să tânjesc după salate cu multe chestii în ele. NU, nu genul ăla de salate care se mănâncă în loc de mâncare. Pentru mine salata e supliment. Ca un fel de cireaşă de pe tort când vine vorba de mâncare. Iar acum, chiar şi cu sandwich aş mânca o salată de spanac sau salată, cu ceva castraveţi, ridichi, morcovi raşi, chiar şi puţin măr, plus vreo câteva frunze de la mama Şerica din grădină pe care le ştie tata, cu un strop de lămâie şi ulei de măsline, plus puţin ketchup a la mama Şerica pentru gust. (roşiile nu-mi prea plac)

Doar când mă gândesc la ea îmi lasă gura apă.

Şi în ungaria am mâncat o specie de salată super bună, cu mazăre şi nush ce mai avea prin ea, dar legată cu un fel de sos alb, puţin dulce. Vai cât mi-a plăcut…

Voi ce reţete bune de salată aveţi?:D

5 thoughts on “Mi-e poftă de… verde :D

  1. Vienela says:

    Eu mananc de doua saptamani doar salate, in diverse combinatii. Spre bucuria mea, i-am convins si pe baietii mei sa manance „balarii” dupa ce am strecurat in salate ba piept de pui, ba peste, ba oua… :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.