Make a Scene

French Connection Escape

Când Linda mi-a arătat prima dată filmuleţul ei trebuie să recunosc că eram puţin sceptică. Nici nu înţelesesem prea bine despre ce era vorba, dar am zis ca prietenul la nevoie se cunoaşte şi dacă ea are nevoie de un Share de ce să n-o ajut.

După ce am văzut filmuleţul ei, am rămas WOW! Fata asta chiar are stofă de designer. Şi dacă nu ar fi ajuns pe locul 3 din mii de participanţi, tot aş fi fost mândră de ea. Dar timpul a trecut, nu a mai primit Share-uri şi acum e doar pe locul 14. De aceea, în momentul în care m-a rugat să scriu despre Escape am acceptat imediat.

Escape este practic un scurt-metraj (o specie de reclamă) de doar 45 de secunde realizat de Linda pentru brandul englezesc (culmea) French Connection. În cazul în care filmul ei câştigă, ea o să meargă la Sidney pentru 10 zile (şi poate mă ia şi pe mine :D). Dacă prinde minim locul 8, primeşte vouchere cadou. Şi, cu puţin noroc, spotul ei va fi parte din următoarea campanie a brandului.

Ce trebuie să faceţi voi? (dacă sunteţi drăguţi :D) Să intraţi aici, să vă uitaţi la filmuleţ şi să daţi Share măcar pe una dintre reţelele de socializare disponibile: Facebook, Twitter, Google+ sau Pinterest. Gândiţi-vă că faceţi un bine, unul chiar meritat pentru că filmul ei e foarte drăguţ şi dacă ajunge la Sidney o pun să-mi povestească totul în amănunt şi o să împărtăşesc cu voi sau vă povestesc eu direct dacă mă ia cu ea 😀 :)).

Şi ca să ajute la convingerea voastră, vă las să vă mai desfătaţi cu încă două imagini din film:

French Connection Escape

French Connection Escape

Deci, ce ziceţi, o ajutăm?

Linkul din nou: http://makeascene.frenchconnection.com/watch/sd/1362602423823208

One thought on “Make a Scene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.