Let’s dance!

În ceea ce privește cluburile și petrecerile, mă consider o dansatoare destul de bună. I love the music and I love to dance, ceea ce se vede. Totuși, stă în firea noastră să dorim să fim mai buni și eu de foarte mult timp îmi doresc să fac dansuri de societate. După fiecare botez sau nuntă la care mă străduiam să dansez cu Andrei spuneam că o să ne apucăm serios de dansuri, dar nu ne apucam niciodată.

Toamna aceasta am avut noroc cu o prietenă care era și ea interesată. Deci ieri ne-am luat frumos și am mers la Mecanică, pentru că în holul facultății se ține cursul. La început am zis că mergem doar de curiozitate, să vedem cum e, dar, fiind doar începutul lui octombrie, erau foarte mulți începători așa ca noi, iar profesorii erau foarte de treabă. Drept urmare, la prima noastră oră am învățat pasul de bază pentru tango și fox. Am dansat chiar și cu parteneri și sincer, partenerul face totul în dans, mai ales pentru că fetele trebuie să se lase conduse (which I hate X( ).

Pentru mine experiența a fost super și clar o să mai merg. Dacă vă interesează, cursurile sunt în fiecare marți și joi de la 9 la 10:30 (seara), iar înscrierile se fac doar în octombrie.

Ne vedem pe ringul de dans :P!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.