The Lego Batman Movie

Lego Batman

Desi nu am vazut primul Lego Movie, planuiam sa o fac la un moment dat. Deci cand am primit invitatia din partea celor de la Cinema City pentru avanpremiera The Lego Batman Movie, am sarit in sus de bucurie.

Povestea

Pentru ca vorbim despre desene animate si pentru ca s-au facut prea multe filme serioase cu Batman, de data aceasta avem o parodie. The Lego Batman movie este o poveste despre singuratate si despre familie. Pentru ca oricat ar parea de glorioasa, viata de supererou nu este usoara. Si oricat am fi de duri, nici unul dintre noi nu a fost facut pentru a fi mereu singur.

The Lego Batman movie comments by Andra

Filmul a avut replici foarte funny pe alocuri. Pentru copii este, evident, genial. Adica ai walking talking Lego people. Ce ar putea sa vrea mai mult? Mi-a placut modul in care au facut putin misto de celelalte filme cu Batman. Referintele de genul acesta clar erau pentru parinti. Nu m-a mirat finalul extrem de happy happy, joy joy! In schimb mi-a placut mult grafica. Chiar nu ma asteptam ca un film facut din piese de lego sa arate atat de bine si sa aiba asa de multe efecte speciale.

Dintre personaje, preferatul meu a fost Robin. De la fata lui de Harry Potter la replicile extrem de haioase, mi-a placut tot. Si trebuie sa va spun ca din acest punct de vedere, filmul a fost gandit clar pentru parinti. Iar acest lucru mi se pare laudabil la industria filmelor de animatie. Adica da, publicul tinta sunt copiii, dar daca nu exista ceva cat de cat care sa atraga si parintii, nu stiu cine o sa aduca publicul tinta in sala. Oricat de tare ar plange si ar da din picioare.

Andra rates it 9 (nu as putea spune exact de ce nu 10 :D)

Abia astept urmatorul film. Deci, pentru a afla primii ce am mai vazut, nu uitati sa dati subscribe blogului.

Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.