Legend

Trebuie sa recunosc, inca de la inceput, povestea din filmul acesta nu e cine stie ce. Adica… e sangeros si putin tras de par… iar finalul oribil (din punctul meu de vedere, care sunt dependenta de finalurile fericite). Insa Tom Hardy joaca absolut genial.

Desi stiam ca este un actor bun de cand cu Bane, nu ma asteptam niciodata sa joace atat de bine. Mai ales ca, la un moment dat, trebuia sa fie 3 personaje diferite. Si chiar le joaca pe fiecare atat de diferit incat zici ca nu este vorba despre acelasi actor. Adica good Reggie si Ron clar nu au nici o treaba unul cu celalalt, dar nici macar bag Reggie nu are nici o treaba cu Ron. Si da, mi-a placut de good Reggie pentru ca era atat de frumos 😀 si m-a speriat bad Reggie pentru era neasteptat de violent, dar Ron e cu totul alta poveste. Ron mi s-a parut personajul cel mai spectaculos pentru ca nu avea nici o treaba cu Tom Hardy. Pentru ca el este frumos din start si violent poate fi oricine, dar Ron este a whole different ball game.

Povestea?

Ron si Reggie Kray sunt frati gemeni, gangsteri si regi ai lumii interlope londoneze. Viata lor este un roller coaster de tradari, crime, loialitati, cluburi si bani. Iar cand adaugi aici o femeie, lucrurile se complica.

In concluzie, filmul merita vazut. Eu nu m-am putut dezlipi de ecran, atat de bine joaca Hardy. Si chiar sper ca o sa fie cel putin nominalizat la Oscar pentru performanta aceasta, daca nu il si castiga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.