Jurnalul italian: Rainbow MagicLand

Rainbow MagicLand

Duminica italiana am petrecut-o in cel mai mare parc tematic din zona Romei: Rainbow MagicLand. Experienta a fost una minunata si mi-a mai adus o steluta pe lista parcurilor de distractii din Europa de care m-am bucurat pana in prezent: Prater (Viena) si Legoland (Danemarca).

Rainbow MagicLand

1 mai 2017

Ieri am ajuns acasa mult prea obosita ca sa scriu. Dupa o zi petrecuta la Rainbow MagicLand, tot ce imi doream era un dus fierbinte si sa dorm.

Nu aveam nici un plan de a vizita un parc de distractii, dar nimic din ce am facut in Italia pana acum nu a fost chiar planificat. Adevarul e ca rasfatul te cam face letargic, iar noi am fost rasfatati din plin.

Rainbow MagicLand
Hungry, hungry, hippo :)))

Teoretic, Rainbow MagicLand este pentru copii. Dar oamenii mari se distreaza mult mai fain aici. Parcul este cel mai mare din zona si are atractii pentru toata lumea. De la roller coaster, la carusel, un turn gigantic, mai mare decat blocul meu, spectacole de tot felul si case vrajite, Rainbow MagicLand are tot ce ti-ai putea dori.

Nici nu stiu ce mi-a placut cel mai mult aici. Dar in top este sigur roller coaster-ul ce te duce prin intuneric si Olandezul Zburator (tot un roller coaster), dar si Rapids, unde faci un fel de rafting supervizat :D. Bine, mi-a placut mult si Mistyka, turnul cu cadere libera, dar aici mi-a fost si foarte frica. Adica nu stiam cum sa ma mai tin de el. Si faptul ca picioarele imi atarnau in aer nu a ajutat deloc. Deci de ce m-am dat? Pentru ca, din cand in cand, trebuie sa iti infrunti temerile. Este absolut obligatoriu! Asa iti dai seama daca ai sau nu curaj.

Rainbow MagicLand
Me and my unicorn

E pacat mare ca in Romania nu sunt parcuri de distractii care sa functioneze dupa principiul lui Rainbow MagicLand*. Desi nu sunt foarte sigura ca ele ar prinde. Pentru ca nu sunt cele mai ieftine. Dar experienta merita din plin. Si e chiar mai convenabil sa platesti la intrare si dupa sa te dai pe ce vrei tu.

Rainbow MagicLand

Pentru mai multe aventuri italiene, gasiti Jurnalul italian complet aici.

*Biletul se achita la intrare si include toate atractiile. Platesti in plus doar daca nu vrei sa stai la coada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.