Iubesc sa fiu femeie

– Lansare de carte –

Cum zilele acestea am avut un program super incarcat si mi-am impartit timpul intre iesiri si dormit, o sa intelegeti probabil de ce mi-a luat totusi ceva timp sa scriu despre acest eveniment la care am participat miercuri.

Totalmente intamplator am aflat pe Facebook despre vizita la Timisoara a lui Hedi Hoka, autoarea cartii Iubesc sa fiu femeie, intr-un turneu de promovare a cartii. Evenimentul a avut loc la editura Esotera si a fost mai mult o intalnire intre prietene decat o chestie super formala.

Mi-a placut mult de Hedi. Mi-a placut cum vorbea si mi-a deschis clar apetitul pentru a citi cartea. Din cate am putut sa imi dau seama, este o femeie cu capul pe umeri, cu multa experienta de viata si extrem de deschisa la minte. Mi s-a parut genul de femeie cu care mi-ar placea la nebunie sa stau de vorba la o cafea si in mod clar mi-ar placea sa vorbesc cu ea in calitate de psiholog.

Inca nu am citit cartea, deci nu va pot spune prea mult despre ea, dar astept cu nerabdare sa o citesc.

E ciudat cum o chestie atat de simpla ca un blog sau un site de socializare iti poate aduce atat de multe experiente noi. Multumesc Roxi Peti pentru eveniment. Ai fost o gazda minunata.

One thought on “Iubesc sa fiu femeie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.