Iubesc sa fiu femeie

– Lansare de carte –

Cum zilele acestea am avut un program super incarcat si mi-am impartit timpul intre iesiri si dormit, o sa intelegeti probabil de ce mi-a luat totusi ceva timp sa scriu despre acest eveniment la care am participat miercuri.

Totalmente intamplator am aflat pe Facebook despre vizita la Timisoara a lui Hedi Hoka, autoarea cartii Iubesc sa fiu femeie, intr-un turneu de promovare a cartii. Evenimentul a avut loc la editura Esotera si a fost mai mult o intalnire intre prietene decat o chestie super formala.

Mi-a placut mult de Hedi. Mi-a placut cum vorbea si mi-a deschis clar apetitul pentru a citi cartea. Din cate am putut sa imi dau seama, este o femeie cu capul pe umeri, cu multa experienta de viata si extrem de deschisa la minte. Mi s-a parut genul de femeie cu care mi-ar placea la nebunie sa stau de vorba la o cafea si in mod clar mi-ar placea sa vorbesc cu ea in calitate de psiholog.

Inca nu am citit cartea, deci nu va pot spune prea mult despre ea, dar astept cu nerabdare sa o citesc.

E ciudat cum o chestie atat de simpla ca un blog sau un site de socializare iti poate aduce atat de multe experiente noi. Multumesc Roxi Peti pentru eveniment. Ai fost o gazda minunata.

One thought on “Iubesc sa fiu femeie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fii primul care citește fiecare articol
În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!
În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!