Ice Dyp Spa

Pentru că de multe ori lucrurile neaşteptate se dovedesc a fi cele mai plăcute, am acceptat cu drag invitaţia mamei mele de a petrece o după-amiază de relaxare la Spa.

Să nu credeţi că sunt eu mare fan saună (pentru că nu sunt deloc :))) sau că am stat pe paturile alea din sala de relaxare ca un zombie (pentru că prefer să dorm acasă :D), dar bazinul şi un jacuzzi cald şi bulbucitor sunt în top 10 lucruri care mă fac fericită. Deci când s-a ivit aşa ocazie să mă bălăcesc în ditamai bazinul şi să mă relaxez la căldurică, nu aveam cum să spun nu.

Nu am nici cea mai vagă idee de când este deschis Ice Dyp Spa Timişoara, dar dacă aveţi nevoie de o zi de relaxare sau veniţi în vizită în oraş şi ziua nu vă permite o plimbare prin Centru, decât să pierdeţi timpul la mall, mai bine mergeţi la spa. Biletul costă 35 de lei momentan, dar se pot achiziţiona şi abonamente dacă sunteţi doritori de mai mult. De asemenea, în incinta Ice Dyp puteţi găsi şi o sală de sport, un restaurant, iar pentru copii, instructori de înot.

Pentru mine, ieşirea de săptămâna trecută a fost mană cerească pentru că eu sunt o leneşă. Nu mai făcusem mişcare de foarte mult timp, iar zilele mele super sedentare de la birou trebuiau compensate cumva. Bineînţeles că am fost leşinată după aceea, dar a meritat din plin. Chiar mi-ar plăcea să mai merg cât mai curând pentru o nouă şedinţă de înot şi relaxare.

Voi pe unde mai ieşiţi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.