Cartea pierduta a vrajitoarelor

Deborah Harkness –

Aceasta a fost cartea cu care am inceput anul si nu puteam face o alegere mai buna. Povestea este geniala. Super fascinanta, super alerta si nu iti da nici o ocazie sa te plictisesti. Ba mai mult, pe mine m-a inspirat sa incep sa beau ceai negru :))) (stiu, sunt o ciudata :D).

Bineinteles ca aceasta este doar prima parte dintr-o trilogie. Ar fi fost imposibil sa nu fie asa :))). Din fericire, volumul a doilea a aparut deja la noi si asteapta cuminte pe Libris sa il achizitionez :D.

Ca in orice carte, cad vine orba de personaje, nu imi prea place eroina. E ataaaat de… naiva (to put it mildly). Nu inteleg de ce in majoritatea cartilor femeile sunt ciuriburi neajutorate, incapatanate si care mai mult creaza problemele decat le rezolva, dar au un potential nemaipomenit. Chiar sunt curioasa ce o sa mai faca in continuare, pentru ca finalul cartii este plin de promisiuni.

Povestea, nu?

Diana Bishop este istoric si vrajitoare, dar nepracticanta. Aflandu-se la Oxford pentru o conferinta, da peste un manuscris vrajit care o atrage, dar pe care refuza sa il cerceteze. Insa acesta nu este orice manuscris, iar aparitia lui ii schimba viata pentru totdeauna. Pentru ca odata cu manuscrisul, in viata Dianei intra si Matthew, un vampir misterios de care vrajitoarea se simte atrasa imediat. Insa iubirea lor este una imposibila si, la fel ca manuscrisul, ar putea schimba lumea pentru totdeauna.

Acum sunt prinsa cu altele, dar abia astept sa vad ce se intampla in continuare. Pana atunci, va recomand aceasta poveste din suflet pentru ca are de toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.