Hunger Games: Catching fire

Mi-a plăcut enorm de mult primul film. Apoi am citit cărţile şi, deşi m-a enervat la culme cum s-a terminat seria, am aşteptat cu sufletul la gură filmul cu nr 2. Mi-era super groază că nu o să-mi placă. Mă gândeam că cine ştie cum au modificat detalii ale poveştii şi nu mai dă nici cum cu cartea.

Din fericire, nu a fost deloc aşa.

Au scos unele chestii, multe chestii aş putea spune, dar nimic esenţial. Până la urmă trebuiau să îl… reducă… într-un fel sau altul. Şi chiar şi aşa a durat 2 ore şi vreo 15 minute.

Din punctul meu de vedere, filmul e foarte reuşit. Efectele sunt super, iar costumele extraordinare. Mi-au plăcut actorii la nebunie. Au fost aleşi perfect. Parcă au jucat mai bine decât în primul film :)). Şi rochiile lui Katnis şi machiajul… un vis :D. Cel mai mult mi-a plăcut de ea când a ieşit la paradă. Şi rochia de mireasă, nu cumva să uit de ea <3<3<3.

Povestea, nu? :)))

După ce a câştigat a 74-e ediţie a Jocurilor Foamei, Katnis Everdeen se întoarce în districtul 12 şi speră că îşi va putea continua liniştită viaţa. Însă sfidarea ei de la sfârşitul Jocurilor nu rămâne fără ecou, ci este privită ca speranţa mult aşteptată de către toţi locuitorii districtelor. Pentru a pune capă răscoalelor, Capitoliul decide să îşi arate din nou puterea, alegând pentru ediţia Jubiliară a jocurilor tributuri din rândurile foştilor învingători. Drept urmare, Katnis este obligată să se întoarcă în arenă, avându-l alături pe Peeta, dar şi câţiva aliaţi de încredere. Însă uneori este nevoie doar de o scânteie pentru a porni o revoluţie, iar asupra sorţii sale, Katnis nu este singura care decide.

Filmul e superb (după cum am mai spus), iar finalul o să vă lase cu gura căscată. Dacă aveţi ocazia, neapărat mergeţi să-l vedeţi.

Happy hunger games! And may the odds be ever in your favor!

5 thoughts on “Hunger Games: Catching fire

  1. adizzy says:

    ma crezi ca nu am vazut nici primul film? am incercat sa ma uit la el, dar ma obosea cum se misca camera. Triologia stii deja ca mi-a placut mult de tot. O sa ma pun sa ma uit si la filme, nici Mortal Instruments nu am vazut inca

  2. Pingback: Hunger Games: Mockingjay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.