Home-made bruschetti

Să nu ziceți că nu ați mâncat niciodată Bake rolls sau Bruschetti din alea că nu vă cred :)). Eu nu pot zice că mor fără ele, dar sunt momente când îmi plac. Și cum tot timpul îmi place să încerc lucruri noi, când mami mi-a zis că are o rețetă de bruschetti pe care le-am putea face acasă (prin să le facem noi înțelegea să le fac eu :D) am zis super.

Rețeta e super simplă și rapidă. Poate fi făcută de absolut oricine.

Principalul lucru de care aveți nevoie sunt 2 cournuri simple cu sare. Încercați să cumpărați unele mai puțin pufoase pentru că sunt mai ușor de tăiat.

1. Cornurile se taie rondele. Încercați să le tăiați potrivit, nici prea subțiri nici prea groase.

2. Rondelele se pun într-o tavă la cuptor pe o foaie de copt. Puneți un singur strat în tavă, nu unele peste altele.

3. După ce ați pus rondelele în tavă stropiți-le cu apă și presărați peste sare sau orice altă aromă doriți (sigur aveți acasă curry sau puțină boia, praf de usturoi sau mai știu eu ce arome vă plac :P) și le puneți în cuptorul preîncălzit.

Cumptorul lăsați-l la mic și după circa 15 minute, rondelele sunt gata (sunteți siguri de asta când sunt bine uscate și încep să se rumenească).

Sper să încercați rețeta acesta pentru că rezultatul e ceva delicios de ronțăit, fără E-uri sau mai știu eu ce :)).

3 thoughts on “Home-made bruschetti

  1. Giulia says:

    daca vrei sa fie si mai bune dupa ce le scoti din cuptor (e la fel de buna si panea coapta pe plita de la soba sau pe gratar) o freci bine cu un catel de usturoi, pui putin ulei de masline peste ea si nu o sa te mai poti opri din mancat. poti sa le mananci asa sau poti sa mai pui peste, ardei copti. dupa ce incerci reteta asta o sa ma iubesti :>

  2. Diana says:

    Eu le prefer duse până la capăt. 😛 Adică la bruschette, cu roșii și ciuperci tocate deasupra, cu tot felul de brânzeturi rase, chiar și puțin piept de pui tăiat mărunt, rondele de măsline… mmmmmmm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.