Hello, December!

A venit şi iarna. Bine, la noi încă nu ninge, dar este suficient de frig cât să spun că a venit şi iarna. Ca să nu mai spun că s-a deschis şi târgul de Crăciun (unde nu am ajuns încă) şi că în curând vine Moş Nicolae (pe care l-am simulat deja :))), iar la muncă toată lumea este foarte agitată cu privire la viitorul concediu.

A venit iarna, dar eu nu am apucat nici măcar să realizez asta. Trăind în coconul meu (maşină-job-casă…-…mall uneori :)))) e greu să sesizezi că e din ce în ce mai frig. Doar în weekend, la Sălaş, am simţit asta. Atunci chiar a fost groaznică vremea.

Dar să lăsăm asta.

M-am gândit să scriu un jurnal astăzi, dar nu am chef :))). Mă obsedează melodia asta (măcar se încadrează videoclipul :))) şi m-am apucat de o carte foarte faină (pentru că l-am uitat pe Coelho la Alina :D). Sunt din ce în ce mai haotică şi parcă am din ce în ce mai multe de făcut, dar eu tot ce aş vrea ar fi să stau un weekend undeva la munte, la caldură, să mă uit pe geam cum ninge, să beau ciocolată caldă şi să citesc. Din păcate… no way that will happen very soon :))).

Aş vrea să vă spun că am 1000 de planuri pentru decembrie, că o să vizitez 10 târguri de Crăciun şi o să fac fursecuri şi o să merg la sky, dar nu am cum. Adevărul este că mi-e groază că o să trebuiască să muncesc super mult şi că o să am prea puţin timp ca să mă bucur de sărbători. Măcar nu îmi ia nimeni colinda… şi nici cadouri :))).

Am atâtea cadouri de cumpărat şi atât de puţine idei… E greu să fii original când trebuie să cumperi cadou unor persoane extrem de dragi, cărora le-ai mai cumpărat cadouri de 100 de ori… (bine, nu chiar 100, da vreo 40 tot :P).

Mai bine vă las acum. Mă întorc la Flavia sau poate gat filmul pe care l-am lăsat în pom duminică….

Voi cum aţi început decembrie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.