G I Joe – The Rise of Cobra

rise of cobra

Saptamana asta am avut ceva timp seara si de fiecare data m-am uitat la cate un film la televizor. Marti seara ProTV-ul a avut actiune in program si a difuzat G I Joe – The Rise of Cobra. Initial, eram ferm convinsa ca nu am mai vazut filmul niciodata. Pe masura ce se desfasura actiunea, insa, mi-am dat seama ca micutul dezastru nu se proiecta pentru prima data pe retina mea.

Povestea

Intr-un viitor nu foarte indepartat, evolutiile tehnologice sunt din ce in ce mai vizibile, in special in domeniul militar. Cand cel mai mare dezvoltator din domeniu produce nanorachete capabile sa devoreze metalul, livrarea lor devine o problema de importanta mondiala. Insa cum binele si raul sunt complementare, evident ca exista si persoane care vor sa le fure.

De fapt, povestea este o incalcire stranie pe care nu are rost sa vi-o descriu :))).

G I Joe comments by Andra

De unde oare sa incep?

Acesta este unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut eu ever! Si am vazut cateva care ar putea candida la titlu. Actorii joaca ingrozitor. Efectele sunt sub tot ce inseamna standarde. Iar in actiune exista niste lipsuri de logica greu de descris. Nici macar faptul ca joaca Channing Tatum nu a salvat acest film (pentru mine, sa ne intelegem :D). Este pur si simplu un film prost. Si de ce, de ce oare l-au mutilat pe Joseph Gordon Lewitt? El e asa un cute si chiar nu i se potrivesc de nici o culoare rolurile negative.

Cat despre inceputul medieval al filmului si continuarea lui in viitor tot ce pot sa spun este… PE BUNE??? Stra stra strabunicul tau infractor a fost mutilat de francezi, deci tu ajungi cel mai mare distribuitor de arme din lume si creezi o mega racheta doar ca sa te razbuni daramandu-le turnul Eiffel? Sa fim seriosi!

Am ajuns la nota.

Andra rates it 3.

Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.