Feeric Fashion Week

Este vineri si vreau sa vorbim despre fashion. Ar cam fi cazul, nu?

Astazi nu am poze pentru voi pentru ca a fost nebunie saptamana asta si nu am avut timp de asa ceva. In plus, ar fi trebuit sa le fac undeva pe o barca probabil pentru ca a plouat in continuu, iar eu inca nu am CIZME DE CAUCIUC (din pacate).

Totusi, m-am gandit sa va povestesc despre un super eveniment ce va avea loc in aceasta vara si la care sper sa particip. Este vorba despre Feeric Fashion Week, cel mai mare eveniment de moda din Europa de Est.

De ce vreau sa merg? Pentru ca anul trecut am stat si m-am uitat in continuu la fotografiile postate de bloggeritele de fashion pe care le urmaresc. Pentru ca sunt super curioasa ce au pregatit designerii pentru noile colectii. Pentru ca este o super oportunitate sa arunci o privire mai atenta asupra unei lumi atat de adorate.

Inca nu stiu sa va spun detalii foarte precise, insa ceea ce stie este ca evenimentele incep in 16 iulie, iar ca locatie organizatorii au pastrat ca si locatie cele 2 orase de suflet: Alba Iulia si Sibiu.

De ce ar trebui sa mergeti voi? Pentru ca moda nu este ceva ce se vede doar in paginile revistelor. Pentru ca puteti fi voi cele din lumina reflectoarelor. Pentru ca feeric este un vis frumos din care nu o sa mai vreti sa va treziti. Cel putin asa imi spunea Mishuella anul trecut, iar ea stie din surse sigure (as in she was there :D).

2 thoughts on “Feeric Fashion Week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.