Era să-l omoare pe Moșu!

Azi veneam liniștită acasă de la servici când driving santaajung la o intersecție în cruce de la mine din zonă. Tocmai trecusem pe lângă niște țigani care puseseră o masă în drum și vindeau nimicuri când îl văd pe Moș Crăciun, într-un Tico, grăbit nevoie mare. Nu avea el chiar păru alb și burta îi lipsea cu desăvârșire… altfel nu văd cum ar fi putut încăpea într-un Tico, dar ce mai conta? Acolo era costumul, barba, căciula, ba mai avea chiar și ochelari de soare să fie mai cool :)). Probabil se simțea mai degrabă scos din Moșule, ce tânăr ești, decât din reclamele de la Coca-Cola :)).

Probabil el se credea în sania lui și sub capotă îi vedea pe reni, cu Rudolf în față, că nici nu a băgat în seamă triunghiul mare și roșu care îi spunea că trebuie să cedeze trecerea. Ceea ce nu mă miră. În cer, unde circulă el în mod normal, clar nu există semne de circulație :))

Și cum trecea el nestingherit, o nebună, cu un Beetle, care venea pe drumu cu prioritate, mai puțin și se băga în el. Facea Tico-Santa sandwich din bietu Moș Crăciun :)).

Acuma nu spun că el a făcut bine, că nu s-a asigurat, dar în condițiile în care se circulă cum se circulă, nu trebuia să treacă nici ea ca acceleratu. Că dacă îl accindenta pe Moșu, putea să claxoneze până poimarți, că tot degeaba :-S.

Totuși, stați liniștiți, all is well that ends well. Moș Crăciun a scăpat și se poate apuca de împărțit cadouri liniștit. Eu chiar am început să primesc :)). Și, cum sunt fată bună, mâine o să și dau, că doar împlinește blogul meu 3 anișori :D, plus că dar din dar se face Raiu’.

7 thoughts on “Era să-l omoare pe Moșu!

  1. vienela says:

    Ce noroc pe noi, ca a scapat mosul cu bine. Uite asa am primit si eu cadou la ceas aniversar (merci inca o data, Andra).
    Imi place mult umorul tau, felul in care il descrii pe mos, imi place ca il intelegi… :))
    Bine ca ai butoane, sa pot distribui articolul. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.