Endless love

După cum vă puteţi da seama foarte uşor din titlu, acest film este unul romantic, deci fetelor sigur o să vă placă la nebunie. Seamănă puţin cu The Notebook, doar că e mai puţin tragic finalul şi e muuuult mai enervantă eroina, iar Alex Pettyfer, deşi drăguţ, nu e Ryan :))) (mai ales cu freza de acuma).

Filmul spune povestea iubiri dintre Jade şi David. Ea este o fată bogată care, după moartea fratelui mai mare se închide în lumea ei. El este un băiat sărac (ştiu, deja e clişeu :))) care o iubeşte în secret, iar când în final drumurile lor se întâlnesc se naşte o dragoste ce pare fără sfârşit. Dar, pentru că orice poveste are nevoie de un personaj negativ, aici este vorba despre tată ei care consideră că David nu este băiatul potrivit.

După cum am menţionat, actriţa care joacă rolul principal nu m-a prea impresionat, însă filmul e frumos şi aşa… puţin toxic în ideea lui că vai, dragostea e pentru totdeauna. Deşi la 18 ani cam aşa ţi se pare, deci premiza nu e cu totul greşită :P.

În concluzie, îndrăgostiţi sau oameni singuri care vreţi să vă îmbătaţi cu puţină apă rece, bucuraţi-vă de 1 oră şi jumătate de poveste.

2 thoughts on “Endless love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.