Dragostea

Autor: Isabel Allende

M-am indragostit de modul in care scrie Isabel Allende in mometul in care am citit Casa spiritelor. Si mi-a placut atat de mult incat, in momentul in care am descoperit cartea aceasta in libraria din Brasov, a trebuit sa o cumpar.

De atunci a trecut un an si Dragostea si-a asteptat cuminte randul pe raftul meu cu carti de citit. Pana am plecat la mare si am decis sa o iau cu mine. Alegerea nu putea fi una mai buna pentru ca aceasta carte vorbeste despre iubire in toate formele ei. Si, fiind o culegere de texte din alte carti ale autoarei, mi-a deschis pofta de lectura pentru toate romanele ei. Am descoperit in Isabel Allende o femeie profunda, care si-a trait din plin viata si a invatat din ea. Si mi-am dat seama ca tot ce citeam mi se parea atat de personal pentru ca era atat de influentat de viata autoarei.

Cred ca nimic nu este mai frumos decat sa descoperi oameni care scriu din suflet si texte care te leaga de autorul lor. Asa am ajuns eu sa simt fata de aceasta autoare si va recomand din suflet cartile ei. Iar daca pe alocuri vi se vor parea brutale, iertati-le pentru ca asa este si viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.