Doar e 13

Nu sunt superstițioasă în ceea ce privește data de 13 pentru că nu am pățit chestii nașpa niciodată. Poate sunt puțin mai… atentă… dacă-mi dau seama în ce dată sunt și data aceea e 13, dar nimic mai mult.

Azi, în schimb, a fost o zi îngrozitoare. A început rău pentru că am avut un coșmar exact înainte de a mă trezi și toată ziua nu am putut scăpa de senzația de… urât și imposibil. Parcă totul era urât și închis și nu mai exista fericire pe lume.

A continuat cu senzația acută că o să răcesc, pe care încă o mai am. Deci clar trebuie să merg la doctor pentru că, după ce am văzut România, te iubesc de duminică am hotărât să nu mai iau Paracetamol de capul meu (bine că nu sunt cretină ca o mare parte dintre români care iau antibiotice direct cu pumnul că doar ce contează?).

A mai trebuit să mă deplasez prin frig și până la școală, ca să ajung la decizia fatidică: trebuie să-mi scot iarăși paltonul gros de la naftalină.

Și s-a terminat cu predica lui mami privind lipsa mea de activitate casnică.

Deci azi, 13 aprilie, a fost o zi groaznică și singurul lucru care a făcut-o suportabilă a fost Vampire Diaries – care e super tare și merită văzut. Partea tristă cu adevărat e că mâine am mai multe de făcut, o să plouă din nou și mai am de așteptat până pot pleca din Timișoara, să evadez la Sălaș. Rămân totuși cu speranța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.