Din culise cu Diana Bobar

blogu lu andra

A fost primul eveniment Din culise la care am participat și mi-a plăcut la nebunie. Cum știam despre Diana Bobar că este designer (și cam atât) eram sigură că o să fie o discuție despre trenduri și modă. În schimb am avut parte de o lecție de viață, o lecție de stil și o lecție de business. A fost un fel de 3 în 1 condimentat cu mult râs.

Diana Bobar m-a impresionat prin putere. Este un om care știe ce vrea de la viață și este pregătită să lupte pentru a reuși. Mi se pare extraordinar cum, de la un blog de modă, a construit o afacere de succes, care vinde atât în țară, cât și în străinătate. Nu este o simplă croitoreasă, ci o creatoare de colecții, cu o viziune extraordinară asupra culorii, asupra pieselor, asupra dimensiunilor.

Evenimentul a durat vreo 2 ore, dar nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Am fost de-a dreptul fascinată, dar și puțin invidioasă, pentru că eu încă nu am găsit visul care să merite să îl urmez cu ardoare. Sper să vină un moment în care să vorbesc cu atât de multă pasiune despre ceva. Poate chiar despre acest blog, cine știe :P.

După eveniment, am avut ocazia să discut mai mult cu Diana pentru interviul pe care i l-am luat pentru Suburban Magazine. Cum a ajuns să se întâmple asta, o să vă spun altă dată. Cert este că am avut niște emoții cât casa, dar nu am lăsat asta să mă doboare. M-am pregătit bine, iar rezultatul îmi place la nebunie. Îl puteți citi și voi aici in curand pentru a afla mai multe despre modul în care vede Diana Bobar moda și viața.

Evenimentul a fost super și nu îmi dau seama cum puteam înainte să nu găsesc nimic de făcut toată ziua :))). Acum pur și simplu nu îmi mai văd capul de chestii. Uneori sunt exagerat de obosită. Am liste peste liste de subiecte despre care trebuie să scriu. Totul începe să pară un job part time cu tendințe spre full :))). Norocul meu cu Flavius care mă ține departe de lumea virtuală pentru câteva zile :P.

Vă invit să vă alăturați nebunie pe pagina blogului :))).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.