Dascăli minunați, vă mulțumim!

Astăzi m-am reîntors în lumea virtuală pentru a descoperi o leapșa de la Oana. Ea, foarte drăguță, s-a implicat într-un proiect extraordinar, de mulțumire tuturor profesorilor minunați pe care i-am avut în tinerețile noastre.

Am stat mult și m-am gândit cui ar trebui să mulțumesc și am ajuns la concluzia că acea persoană este diriginta mea din gimnaziu, o persoană cu adevărat extraordinară care merită mulțumirile mele în cadrul proiectului Dascăli minunați, vă mulțumim!

Aici, oricine poate intra și scrie o scrisoare de mulțumire acelor dascăl pe care îl consideră stâlp al educației sale. Eu am ales să-i scriu doamnei profesoare Rodica Bontescu nu pentru că m-a ținut pe palme 4 ani de gimnaziu, ci pentru că m-a învățat să lupt pentru ceea ce-mi doresc, să nu renunț niciodată la visurile mele. Și a făcut acest lucru nu doar în cei 4 ani de gimnaziu, ci și în timpul liceului când, fără să mai aibă vreo obligație față de mine, m-a ajutat ori de câte ori am avut nevoie și m-a determinat să mă implic în tot felul de proiecte care mi-au adus doar beneficii.

Pentru toate acestea, îi mulțumesc din suflet.

La fel ca și Oana, trebuie să vă întreb voi cui ați mulțumi? Puteți să scrieți atât aici, cât și pe http://webcultura.ro/articole/dascali/ .

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.