Dam startul inscrierilor pentru November Notes in Social Media 2017

Cu toate emotiile ce au insotit evenimentul, am foarte putine amintiri clare despre prima editie a November Notes in Social Media. Insa nu imi pot sterge din minte sentimentul de satisfactie pe care il traiam ori de cate ori primeam felicitari pentru initiativa. Indiferent daca acestea au venit in acea minunata zi de 11 noiembrie sau in lunile ce i-au urmat. Totusi, nu pot spune ca organizarea acestui eveniment a fost floare la ureche. Probabil acesta este motivul pentru care a durat ceva pana am reusit sa demaram a doua editie, chiar daca tema nu ne-a dat pace inca de la inceputul anului.

2 zile dedicate November Notes

Tocmai pentru ca prima editie a fost, cu toata modestia, un succes, am vrut ca anul acesta sa facem ceva mai mult. Ne-a fost putin groaza, pentru ca intregul concept era mult mai complex, insa nu am lasat acest lucru sa ne descurajeze. Am inceput sa vorbim cu speakeri, cu sponsori, mai vechi sau mai noi. Am primit confirmari si refuzuri, un frumos puzzle care a fost incununat ieri de deschiderea sesiunii de inscrieri.

De ce am decis sa extindem durata evenimentului?

In primul rand pentru ca volumul de informatie pe care vrem sa il punem la dispozitia publicului este mult mai mare. Deci nu ne puteam limita la o singura zi. Astfel, am decis ca vineri, 10 noiembrie, sa aiba loc cele 3 paneluri ale conferintei, iar sambata, 11 noiembrie, cele 2 workshopuri.

In ceea ce priveste conferinta propriu-zisa, lucrurile sunt foarte clar stabilite si 70% din speakeri sunt confirmati. Nu vreau sa va spun prea multe, asa ca o sa va dezvalui un singur nume pentru fiecare panel. Conferinta va fi deschisa de o sesiune numita Building reality – povesti care au inspirat fapte, iar aici va veni sa ne inspire Romina Faur.

Dupa o bine meritata pauza, vom trece la a doua sesiune, intitulata Social Media Pulse – campanii care au adus o schimbare. Aici am invitat-o pe Miruna Ioani, care a demonstrat lumii ca si blondele gandesc :D. Multumesc, Miruna!

Si pentru ca o zi atat de plina trebuia sa se termine cu o dezbatere pe masura, anul acesta vrem sa vorbim despre Oversharing – cand mult devine prea mult. Vom face acest lucru in compania unor oameni cu o deosebita experienta in social media, printre care se va numara si Cristian China Birta (a.k.a. Chinezu).

In al doilea rand, datorita nevoii de informatii mult mai concrete existente pe piata. Acestea vor fi furnizate de catre persoane extrem de bine pregatite in cadrul celor 2 workshopuri de sambata. Nu o sa va dezvalui numele speakerilor, insa vreau sa stiti de acum ca unul dintre ele va fi axat pe content, iar celalalt va fi un curs aplicat de WordPress.

Publicul nostru cel de toate zilele

Avand in vedere tot ce v-am spus pana acum, va dati seama cam care este profilul publicului vizat: tanar, dinamic, dornic de informatii cat mai noi, pasionat de social media si blogging. Ne adresam bloggerilor, pe care ii invitam sa ne fie ambasadori, dar si corporatistilor mai mari sau mai mici. Ne adresam freelancerilor, dar si oamenilor ce simt o oarecare atractie pentru acest domeniu, ar vrea sa activeze in cadrul lui, dar nu stiu de unde sa inceapa.

Datorita categoriilor atat de variate de public, avem mai multe modalitati de inscriere. Bloggerii o pot face aici, iar publicul neinitiat in lumea blogosferei se poate inscrie aici.

5 motive pentru care nu puteti rata November Notes in Social Media 2017

Daca pana acum nu v-am convins, este clar ca am nevoie de o lista clara si concisa. Deci iata 5 motive pentru care trebuie sa participati la editia a doua a November Notes in Social Media:

  1. Veti descoperi noi surse de inspiratie
  2. Veti intra in contact cu persoane din domeniul vostru de interes
  3. Veti putea pune intrebari unora dintre cei mai bine pregatiti oameni din domeniu
  4. Veti descifra secretele WordPress
  5. Veti face cunostinta cu super echipa noastra si, cine stie, poate colaboram in viitor 😉

Acestea fiind spuse, nu uitati sa va inscrieti. Urmariti noutatile pe pagina evenimentului (adica aici) sau pe bloggingtm.ro. Si ne vedem in noiembrie :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.