Cum să ieşi în oraş cu lume nouă

Într-un avânt de nerecunoscut la mine, ieri am ieșit în oraș cu oameni pe care îi știam foarte puțin, prieteni ai Mihaelei. Ea era în zonă, dar cel mai mult a trebuit să socializez cu ei și pentru mine a însemnat o ieșire clară din zona mea de confort. But Andra is strong so she did it.

Cum oare? Vă voi spune în câțiva pași simpli cum să ieșiți cu oameni pe care abia îi cunoașteți și să vă și distrați.

Pasul 1: Studiați grupul. Cel puțin pentru mine, care în condiții normale sunt foarte vorbăreață, intratul într-un cerc nou înseamnă în primul rând să stau și să ascult ca să-mi dau seama cu cine aș putea socializa și cu cine nu. Pentru că eu sunt genul de om care analizează foarte mult până să se împrietenească. Există și cazuri rare în care oamenii îmi pică pur și simplu cu tronc, dar de obicei stau și cuget foarte mult :)).

Pasul 2: Faceți-vă remarcați. Nu puteți rămâne anonimi pentru totdeauna. Deci cel mai bine este ca în momentul în care decideți să vorbiți să nu spuneți o prostie. La un moment dat, discuția o să ajungă în zona voastră de expertiză (ca să zic așa). Acela e momentul ideal pentru a scoate o propoziție din proprie inițiativă dacă până atunci spuneați doar da și nu.

Pasul 3: Dacă nimic altceva nu alungă stresul, alcool în cantități minime. Eu nu sunt o băutoare, dar din ceea ce am văzut, o cantitate minimă de alcool (sub orice formă – bere, vin, cocktail), te ajută să te relaxezi și să-ți dai drumul. Sub nici o formă să nu beți până cădeți sub masă pentru că aceasta ar fi singura modalitate prin care ceilalți să-și facă o părere îngrozitoare despre voi sau să ajungeți măscăriciul de servici.

Pasul 4: Dansați. Eu am ieșit la dans, deci asta era ideea și nu am lăsat timiditatea să mă împiedice să dansez. Și am dansat chiar și cu băieții pentru că, până la urmă, eram cu toții acolo ca să ne distrăm, nu? Nu am sărit calul, doar m-am simțit bine.

Pasul 5: Thank you. Oricât de beți sau de treji ați fi, la sfârșitul serii nu uitați să mulțumiți pentru că, până la urmă, ei v-au făcut un serviciu. La fel de bine puteau să refuze să vă includă și atunci stăteați acasă pe comp :P.

M-am distrat la maxim ieri seară și încă mă dor picioarele de la cât am dansat pentru că a fost nebunie pe Heaven. Dar nu pot decât să-i mulțumesc Mihaelei pentru inițiativă și băieților (plus Ana) că m-au luat cu ei :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.